Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberAntakya Atatürk Parkı’nda KadınFest Kermesi Düzenlendi

Antakya Atatürk Parkı’nda KadınFest Kermesi Düzenlendi

Antakya Soroptomist Derneği’nce kadına şiddetle mücadele kapsamında kadınların emeği ile hazırlanan KadınFest Kermesi düzenlendi. Antakya Atatürk Parkı’nda düzenlenen KadınFest Kermesi, Kadına Yönelik Şiddete ve buna karşı mücadele konusuna dikkat çekmek amacıyla düzenlendi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fedai Yücedal’ın da iştirak ettiği etkinliğe Antakya Soroptomist Derneği üyeleri, sivil toplum kuruluşları, dernek yöneticileri, iş insanları ve birçok vatandaş katıldı.

KadınFest Kermesi Öncesinde “Kadına Şiddete Hayır” Yürüyüşü Yapıldı

Antakya Soroptomist Derneği’nce kadına şiddetle mücadele kapsamında kadınların emeği ile hazırlanan KadınFest Kermesi öncesinde Hatay Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı eşliğinde Antakya Atatürk Parkı’nda ‘Kadına Şiddete Hayır’ yürüyüşü düzenlendi. Vatandaşların yürüyüşe katılımı yoğun oldu.

Antakya Atatürk Parkı’nda KadınFest Kermesi Düzenlendi

Antakya Soroptomist Derneği Başkanı Cemile Hayat Kızılkan “Düzenlediğimiz aktivitelerde siz kadınların yanında olduğumuz ve yapmış olduğunuz çalışmaları desteklemek için bizler de Antakya Soroptomist Derneği olarak buradayız. Biz sadece kadına değil tüm canlılara yapılan şiddete karşıyız. Türkiye’de derneğimize üye olan bin kadınımız var. Çevre konusunda, eğitim konusunda ve suyumuzun korunması konusunda bir çok etkinlik gerçekleştirdik. Bugünkü amaçlarımızdan biri de kadınlarımızın kendi ayakları üzerinde durabildiklerini herkese göstermektir. Düzenlediğimiz KadınFest’te emekçi kadınlarımızın evlerinde hazırladıkları birçok ürünü stantlar kurarak bütçelerine katkı sunmalarını sağladık. Bu anlamlı etkinlikte başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş olmak üzere emeği geçen herkese, aynı zamanda Hatay Büyükşehir Belediyesinin bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz” açıklamasında bulundu.ederiz” açıklamasında bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER