Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberAntakya Belediye Başkanı Yılmaz’dan Belediye Meclis Üyelerine Teşekkür

Antakya Belediye Başkanı Yılmaz’dan Belediye Meclis Üyelerine Teşekkür

 

 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Barış Pınarı Harekatına verdikleri desteklerden dolayı belediye meclis üyelerine teşekkürlerini iletti.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz yayınladığı teşekkür mesajında şunları kaydetti; “ Antakya Belediye Meclisimizin 14 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilen Ekim ayı ikinci olağan toplantısında gündem dışı olarak bir ilke imza atan değerli belediye meclis üyelerimiz Barış Pınarı Harekatına verdikleri destekleri ifade eden açıklamalarda bulundular.

Farklı bir programa katılmamdan dolayı aralarında bulunamadığım meclis toplantısında başta vekilliğimi yapan Zeki Berber’e, Cumhur İttifakı meclis üyelerimiz adına desteklerini ifade eden Ak Parti Grup Başkan Vekili Murat Genco’ya ve CHP grubu adına destek veren CHP Grup Başkan Vekili Adnan Özkaya’ya teşekkürlerimi sunuyorum.

Yapmış oldukları açıklamalarında devletimize, milletimizin birlik beraberliğine, Suriye sınırında kahramanca cansiperane görev yapan askerlerimize destek verdiklerini ifade eden tüm meclis üyelerimizeteşekkürlerimi sunuyorum.

Barış Pınarı Harekatı ülkemiz için bir tercih değil, bir zorunluluktur. Bu doğrultuda dış mihraklar tarafından sınırlarımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunun önüne geçmek, güvenli bölge ile önce Türk Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak ardından Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak amacıyla yapılan Barış Pınarı Harekatın amacına ulaşacağına olan inancımla, harekata destek veren başta değerli meclis üyelerimize ve yüce Türk Milletine teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER