Çarşamba, Mayıs 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberAntakya Belediyesi Oyuncak Toplama Kampanyası İletişim Adresi

Antakya Belediyesi Oyuncak Toplama Kampanyası İletişim Adresi

Antakya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Gönül Belediyeciliği tarafından Antakyanın kırsal mahallelerinde bulunan ihtiyaç sahibi ana okullarındaki çocuklar için Oyuncak Toplama Kampanyası yapılmaya başlandı.

Antakya Belediyesi Oyuncak Toplama Kampanyası İletişim Adresi

Antakya Belediyesi “ Şehrimizin kırsal mahallelerinde bulunan Anaokullarında oyuncak ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Bu kapsamda “ihtiyaç sahibi anaokullarımızda eğitim gören miniklerimiz, oyuncaksız kalmasın” düşüncesi ile Antakya Belediyemiz öncülüğünde Oyuncak Toplama Kampanyası başlatıyoruz.”

Sizin için Eski, Oyuncaksız Çocuklar için Yeni Olacak

Evlerimizde fazlaca yer tutan oyuncaklarımız unutmayınız ki bizim için eski, oyuncaksız çocuklar için yeni olacaktır. Bu nedenle kullanmadığınız oyuncakları 05376939937, 03262219333 dahili 1440 numaralı telefonlardan kurye sistemimiz ile ev ve iş yerinizden aldırabilir, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Hanımlar Lokali’ne yada Antakya Belediyesi hizmet binalarına teslim edebilirsiniz. Unutmayınız ki bağışladığınız her oyuncak, bir çocuğun mutlu olmasına vesile olacaktır.” ifadesine yer verildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER