Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberAntakya Belediyesi Şikayet ve Talep İletişim Adresleri

Antakya Belediyesi Şikayet ve Talep İletişim Adresleri

Antakya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada tüm iletişim kanallarını aktif bir şekilde kullanarak, vatandaşların talep ve önerilerine çözüm üretildiği belirtildi.

Antakya Belediyesi Şikayet ve Talep İletişim Adresleri

Antakya Belediyesi, “ Antakya Belediyesi olarak belediye ile vatandaş arasındaki iletişimi güçlü tutmak, vatandaşların talep ve önerilerine çözüm üretmek amacıyla tüm iletişim kanallarını aktif bir şekilde kullanmanın gayreti içerisindeyiz. Teknik belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra gönül belediyeciliği çalışmalarımızla da vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunuyoruz. Bu kapsamda Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) başta olmak üzere, Açık Kapı Hizmetimiz, İşkur Hizmet Birimimiz, Alo Belediye ile telefon ve beyaz masa hizmetlerimiz, web hizmetlerimiz ve en yoğun olarak vatandaşlarımızla anlık iletişime geçtiğimiz sosyal medya hesaplarımız ile gelen tüm soru ve görüşlere mümkün olan en kısa süre içerisinde yanıt veriyor, ilgili müdürlükleri bilgilendiriyor, sorunlara çözüm üretiyoruz.” dedi.

Antakya Belediyesi Görüş ve Öneri Kanalları

“Antakya Belediyesi ile ilgili her türlü soru, görüş ve önerilerini iletmek isteyen vatandaşlar aşağıdaki iletişim kanalları üzerinden ulaşabilirler;

www.cimer.gov.tr
0326 221 93 33 – 444 44 31 numaralı telefonlardan
www.antakya.bel.tr kurumsal web sitesinden
AntakyaBLD / İzzettin Yılmaz Facebook
İzzettin Yılmaz İnstagram
AntakyaBLD, İzzettinylmz Twitter

Vatandaşlarımız iletişim kanallarımız ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden belediyemize ulaşabilecekleri gibi tüm hizmet binalarını bizzat ziyaret edebilirler.”

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER