Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN 687 ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ DENEME SINAVI

ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN 687 ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ DENEME SINAVI

Antakya Belediyesi eğitime verdiği destek doğrultusunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurduğu Eğitim ve Okuma Salonu bünyesinde yüzlerce öğrenciye ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Antakya Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Eğitim ve Okuma Salonu bünyesinde son olarak 8. Sınıfta olan 687 öğrenciye ücretsiz deneme sınavı yapıldığı bildirildi. Açıklamada şunlar yer aldı; “ Antakya Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı gençlerimize yönelik ücretsiz eğitim hizmetlerimiz her geçen gün artarak devam ediyor.

Yürütülen hizmetlerimiz kapsamında kurmuş olduğumuz Antakya Belediyesi Eğitim ve Okuma Salonumuz bünyesinde ücretsiz kursların yanı sıra, çeşitli sınavlara hazırlanan öğrencilerimize hafta sonları seviye tespit ve deneme sınavları yapıyoruz.

Bu çalışmalarımız dahilinde konusunda uzman eğitmenlerimiz gözetiminde ve yeni müfredata uygun tarama testlerimizle sınav motive ve adaptasyonlarını arttırmayı hedefliyoruz. Antakya Belediyesi olarak eğitime destek çalışmalarımız bundan sonraki süreçte de devam edecek.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER