Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberAntakya Belediyesinden ücretsiz YDS kursları

Antakya Belediyesinden ücretsiz YDS kursları

 

Üniversite mezunlarına ve mezun konumunda olan öğrencilere Antakya Belediyesi ücretsiz YDS – YÖKDİL (Yabancı Dil Sınavı) kurslarının başladığını müjdeledi.

Antakya Belediyesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; “ Antakya Belediyesi olarak gönül belediyeciliği anlayışı ile pek çok alanda yürüttüğümüz ücretsiz kurs hizmetlerimiz her geçen gün artarak devam ediyor.

Üniversite Mezunlarına ve mezun konumunda olan öğrencilere yönelik düzenlediğimiz YDS – YÖKDİL kursumuz da bunlardan sadece bir tanesi. Özel kurslarda binlerce lira masraf dökmek zorunda kaldığı için bu eğitimden mahrum kalan öğrencilerimize konusunda uzman, deneyimli ve güncel bilgilere sahip eğitmenlerimizle birinci sınıf kalitede eğitim hizmeti sunuyoruz.

Akademik kariyer ve lisansüstü eğitim isteyen öğrencilerimizin katılma zorunluluğu olan YDS – YÖKDİL sınavına en iyi şekilde hazırlanmak isteyen ve Antakya’da ikamet eden tüm öğrencilerimiz bu kurstan kontenjanlar dâhilinde yararlanabilirler.

Kültür Sanat ve Spor Merkezimiz içerisinde devam eden ücretsiz YDS – YÖKDİL kursundan yararlanmak isteyen öğrenciler 0326 213 03 04 numaralı telefondan bilgi alabilirler.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER