Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberAntakya Belediyesinin Üniversiteye Hazırlık Kursları Youtube Kanalında Devam Ediyor

Antakya Belediyesinin Üniversiteye Hazırlık Kursları Youtube Kanalında Devam Ediyor

 

 

Antakya Belediyesi, eğitim ve öğretime verdiği önem doğrultusunda uzman eğitmen kadrosu ile  öğrencilere Youtube kanalı üzerinden üniversiteye hazırlık destek kursları vermeye kaldığı yerden devam ediyor.

Antakya Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı: “Antakya Belediyesi olarak Başkanımız Sayın İzzettin Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda eğitim öğretime destek vermeye kaldığımız yerden devam ediyoruz. Daha önce Eğitim ve Okuma Salonumuz içerisinde yüz yüze yürüttüğümüz eğitime destek kurslarımız, artık Youtube kanalımız aracılığı ile öğrencilerimize uzaktan eğitimle devam ediyor.

Üniversiteye hazırlık TYT – AYT tüm konuların yer aldığı uzaktan eğitim kurslarımızdan faydalanmak için öğrencilerimizin yapması gereken tek şey Youtube sayfası üzerinden https://www.youtube.com/channel/UCyi5mEKI2iZ9L_xXzR8AOAA  linkinde yer alan Antakya Belediyesi Eğitim Akademisi isimli kanalımıza abone olmak.

Youtube kanalımızda yayınlanan eğitim programları hakkındaki bilgilendirmeleri instagram üzerinden de Antakya Eğitim Akademisi sayfasından alabilirsiniz.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER