Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberAntakya Defne Rotary Kulübü, Selahattin Yarar'ı Ağırladı

Antakya Defne Rotary Kulübü, Selahattin Yarar’ı Ağırladı

Dört kitabı bulunan Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi, Şair ve Yazar Selahattin Yarar,Antakya Defne Rotary Kulübü’nde ağırlandı.1952 ‘de Antakya’da doğan yazar, kulüpte yaptığı konuşma ile dinleyicilerinin ağzını açık bıraktı.

Selahattin Yarar’a Defne’den Teşekkür Belgesi

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olan yazar, Antakya Defne Rotary Kulübü’nde gerçekleştirdiği konuşmasında eserlerinden alıntı yaptı.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi, Şair ve Yazar Selahattin Yarar, “Hayatımızın direksiyonunda biz varız. Hayat, gidilmesi gereken uzun bir yoldur. İçinden geçtiklerimiz ile, içimizden geçenler; bizi şekillendirir, besler, mutlu ya da mutsuz eder. Hayat dediğimiz şey; gündemimizdeki önemli ve öncelikli eylemlerdir.” ifadesini kaydetti.

Hayvanların, birlikte yemeklerini yediğini ve avlandığını belirten Yarar, insanları hayvanlardan ayıran en önemli şeyin anlamak, anlatmak, birlikte düşünmek ve bunları ifade etmek olduğunu dile getirdi. İnsanoğlunun yaşarken hayatı hem anlamaya hem de anlatmaya çalıştığını bildiren Yarar, bunun da en güzel ifade dilinin resim, müzik, şiir, heykel gibi sanat dalları olduğunu vurguladı.

Selahattin Yarar’a Teşekkür Belgesi Verildi

Antakya Defne Rotary Kulübü’nde ağırlanan Şair ve Yazar Selahattin Yarar’a konuşmasından ötürü Antakya Defne Rotary kulübü Başkanı Refet Atayurt tarafından teşekkür belgesi verildi.

2017 yılında 2 baskı olarak Türkiye genelinde satışa sunulan “Küçük Sözler” isimli kitabı ile kitap yazma macerasına başlayan Yarar, daha sonra Küçük Sözler kitabını 2,3,4 olarak yayımladı.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER