Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaAntakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Güven Tazeledi

Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Güven Tazeledi

Antakya Gazeteciler Cemiyeti, yapılan olağan genel kurulla Ahmet Abdullahoğlu’nu yeniden başkan seçti.

Antakya Gazeteciler Cemiyet binasında yapılan genel kurulda divan başkanlığını Sadık Genç, yazmanlığı da Abdulmecit Genç ile Davut Zerman yaparken seçimlere tek liste halinde girildi. Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Abdullahoğlu yaptığı konuşmasında, anadolu basınının zor bir süreçten geçtiğini, özellikle Covid-19’dan dolayı gazetecilerin işsiz kaldıklarına dikkat çekti.

Pandemi döneminde işsiz kalan gazetecilere Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya Belediyesi, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ile Kızılay Hatay Şubesi’nden aldıkları yardımları dağıttıklarını belirten Başkan Ahmet Abdullahoğlu, “Pandemi döneminde biz gazeteciler çok büyük sıkıntılar yaşadık. Özellikle siyasal iktidar basına hiçbir katkı sağlamadı. Bizlere katkı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesine, Antakya Belediyesine, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ile Kızılay Hatay Şubesine teşekkür ediyorum” dedi.

Tek liste halinde yapılan seçimde başkanlığa Ahmet Abdullahoğlu yeniden getirilirken, Yönetim Kurulu Mehmet Erdoğan, Cemil Aktaş, Dilek Şamlı ve Davut Zerman’dan oluştu.

Denetleme Kuruluna Mithat Öztürk, Hatice Sahil ve Anıl Ozan Sabancı seçilirken, Türkiye Gazeteciler Federasyonu delegeliğine Ahmet Abdullahoğlu, Mehmet Erdoğan, Hasan Seid Okay ile Seyfetin Uygun seçildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER