Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaFilm Sanat KitapAntakya Medeniyetler Korosu, Almanya’nın Leverkusen Musiki Cemiyeti Korosu ile sahne alacak!

Antakya Medeniyetler Korosu, Almanya’nın Leverkusen Musiki Cemiyeti Korosu ile sahne alacak!

Antakya Medeniyetler Korosu, bu hafta sonunda Almanya’nın Leverkusen Musiki Cemiyeti Korosu ile birlikte sahne alıyor. Etkinlik, 12 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da, Antakya Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor.

İlimizde yaşayan farklı din ve mezheplerden insanların katılımı ile oluşan ve sahneye çıktıkları her platformda şehrimizi en iyi biçimde temsil eden Antakya Medeniyetler Korosu ile Almanya’nın Leverkusen kentinde yıllardır faaliyet gösteren Leverkusen Musiki Cemiyeti Korosu aynı sahnede buluşurken, Şef Yılmaz Özfırat’ın Antakya Medeniyetler Korosu ile Şef İbrahim Emin İzgialp’in Leverkusen Musiki Cemiyeti Korosu, sanatseverlere unutulmaz bir konser keyfi yaşatmaya hazırlanıyor. Antakya Medeniyetler Korosu’nun her Cumartesi saat 19:00’da sanatseverlere sunduğu konserler serisi kapsamında gerçekleşecek olan programda, Medeniyetler Korosu, repertuvarında büyük beğeni toplayan eserleri seslendirirken, Leverkusen Musiki Cemiyeti Korosu ise Uşşak, Hicaz, Kürdilihicazkar ve Nihavend makamında eserler icra edecek.

Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat, tüm hazırlıkların tamamlandığını, yoğun ilgi görmesini bekledikleri konsere herkesi beklediklerini söyledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER