Çarşamba, Mayıs 22, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberAntakya Medeniyetler Korosu Konserlerinde "Evde Kal" Çağrısı

Antakya Medeniyetler Korosu Konserlerinde “Evde Kal” Çağrısı

Sosyal medya hesabından sağlık çalışanları için canlı konserler başlatan semavi üç dine ve altı farklı mezhebe mensup kişilerden oluşan Antakya Medeniyetler Korosu, akşam 20.00’de, Instagram ile Facebook üzerinden canlı olarak konser verdi.

 

 

Medeniyetler Evi’nde Antakya Medeniyetler Korosu Derneği Başkanı ve Koro Şefi Yılmaz Özfırat’ın yönlendirmesinde, koronun solisti Meltem Bingöl ile 3 kişilik enstrüman ekibi, sağlık personeline minnettarlığın ifadesi olarak sahne aldı.

Medeniyetler Korosu solisti Meltem Bingöl ile enstrümanlar Cihan Yılmaz, Nuri Özkan ile İstanbul’dan canlı bağlantılı Volkan Somalı, Mehmet Dinleyen, Semih Çelikel ile Merk Özkeskin’in müzik ziyafeti, sağlık çalışanları için gerçekleşti.

Antakya Medeniyetler Korosu Sağlık Çalışanları için Birçok Dilde Türküler Seslendirdi

Sağlık çalışanları için Türkçe, Kürtçe, Arapça ve Azerice’nin de bulunduğu birçok dilde türküler seslendiren koro, verdiği konseri sosyal medya üzerinden canlı yayınladı. Seslendirdikleri türküleri, sağlık çalışanları yanı sıra Polislere ve Mehmetçiğe de armağan ettiklerini ifade eden Özfırat, “Biliyoruz ki, onlar sokakta olduğu sürece, biz evimizde rahat ve huzurlu olacağız” dedi.

Haydi Saat 20.00’da Hep Beraber Türkü Söyleyelim

Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat, iki gün önce başlattıkları canlı müzik keyfinin her akşam 20.00’de Facebook ve Instagram’dan devam edeceğini duyururken, ilk günkü konserle ilgili de şu yorumu yaptı:

“Medeniyetler Korosu Solisti Meltem Bingöl’den tüm sağlık çalışanları için canlı konser. Haydi saat 20.00’da hep beraber türkü söyleyelim, sonra alkışlarımızla kapatalım. Bu akşam 20.00’da, Yılmaz Özfırat yönetiminde; Meltem Bilgöl, Cihan Yılmaz, Nuri Özkan ve İstanbul’dan canlı bağlantı ile Volkan Somalı, Semih Çelikel, Samet Çelikel, Mert Özkesin, Mehmet Dinleyen ile birlikte canlı yayındayız.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER