Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberAntakya, New York Times’in “2020 Yılında Dünyada Gidilmesi Gereken 52 Yer” Arasında

Antakya, New York Times’in “2020 Yılında Dünyada Gidilmesi Gereken 52 Yer” Arasında

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın azimli tanıtımı ve başarılı lansmanları sayesinde ABD menşeili dünyanın en bilinir gazetelerinden olan New York Times’ın “2020 yılında dünyada gidilmesi gereken 52 yer arasında” Antakya’da kendine yer buldu.

Antakya, New York Times’in “2020 Yılında Dünyada Gidilmesi Gereken 52 Yer” Arasında

Başkan Savaş, Hatay’ın sahip olduğu tarihi, kültürel ve turistik zenginlikleri daha da görünür kılmak için yoğun emek harcıyor.

Antakya, New York Times’in “2020 Yılında Dünyada Gidilmesi Gereken 52 Yer” Arasında

Başkan Savaş, emeklerinin karşılığını almaya devam ediyor. Amerika’da yayın yapan ve ülkenin en saygın gazeteleri arasında gösterilen New York Times gazetesi, tarih, kültür, mimari, gastronomi, spor ve doğal güzellikler bakımından 2020 yılında dünyada gidilmesi gereken 52 yer arasında Antakya’ya da yer verdi.

Başkan Savaş: New York Times’da Yer Almak Büyük Gurur

Hatay, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda herkesi 3 semavi dine ev sahipliği yapan, 23 medeniyetin 13’ünün bıraktığı izleri geleceğe taşıyan ve mutfağındaki lezzetli yemekleriyle UNESCO tarafından Gastronomi Şehri ilan edilen bir şehir.

Başkan Savaş, “Amerika’nın en saygın gazetelerinden olan New York’un Times’ın listesinde Antakya’nın da yer alması hepimizi için büyük gurur. Katıldığımız her organizasyonda Yayladağı’ndan Erzin’e kadar sonsuz güzelliğe sahip şehrimizin değerlerini herkesle paylaşıyoruz. Herkesi bu güzellikleri yerinde görmesi için Hatay’a davet ediyoruz. Bitki çeşitliliğimizden yüksek yaylarımıza, yemeklerimizden uzun sahillerimize kadar birçok değerimizi gün yüzüne çıkarmak ve tüm dünyayla paylaşmak için daha çok çalışacağız. İnanıyorum ki 2020 yılı şehrimiz ve hemşehrilerimiz için bereketli bir yıl olacak. Şehrimizin gelişimi için emek harcayan herkese çok teşekkür ederim” ifadesinde bulundu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER