Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAntakya’da Sokak köpeği dehşeti

Antakya’da Sokak köpeği dehşeti


Hatay’ın Merkez ilçesi Antakya’da bir köpeğin saldırısına uğrayan bir vatandaş, zor anlar yaşadı. Hastanelik olan vatandaş Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay Cumhuriyet Mahallesi, Şehit Mustafa Sevgi Caddesi üzerinde evine giderken yaşandı. Bülent Aşkar, başıboş 3 başıboş köpeğin saldırısına uğradı. Yoldan geçen vatandaşların yardımıyla köpeklerin saldırısından kurtarılan Aşkar, Antakya Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yolda evine giderken 3 köpekle karşılaştığını, sakinliğini bozmadan yürümeye devam ettiğini anlatan Bülent Aşkar, “Gelen köpeklerden 1’i önüme gelerek havlamaya başladı. Ben de köpekler saldırınca ‘sakin ol, panik yapma!’ derler, ben de öyle yaptım, köpeği sakinleştirmeye çalıştım ama işe yaramadı.

Sonrasında diğer bir köpek, arkama geçerek etrafımı sardı ve bacağımı ısırmak istiyordu. Bacağımı çekip kurtarmaya çalışırken, beni düşürmeye çalışıyordu. Maalesef o anda bir tanesi bacağımdan ısırdı” diye konuştu.

Köpeğin, bacağından ısırıp, derin yaralar açtığını aktaran Aşkar, 112 Acil Servisi arayıp, çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye götürüldüğünü sözlerine ekleyerek “Gece ve gündüz ilçe merkezinde, sokaklarda başı boş gezen ve sürü halinde tehlike saçan her an tehlikeli arz edecek köpeklere yetkililerin bir an çözüm bulması gerekiyor” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER