Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaAntakya'da Uyuşturucu Operasyonu!

Antakya’da Uyuşturucu Operasyonu!

Jandarma Antakya’ya bağlı Serinyol ile Karlısu Mahallelerinde düzenlediği uyuşturucu operasyonunda, kubar esrar ile 5 kök dişi hint keneviri ele geçirdi.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, Antakya İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında icra edilen faaliyet esnasında 25.12.2021 tarihinde Serinyol ve Karlısu mahallelerinde ikamet eden S.K. ve O.Y. isimli şahısların evlerinde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisi alındığı belirtildi.

Antakya İlçe Jandarmanın dedektifleri JASAT ile Serinyol  Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından belirlenen adreslerde yapılan arama sonucunda uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen 28 gr. kubar esrar maddesi, boyları 10 cm ile 50 cm arasında değişen 5 kök  kenevir bitkisi ile 35 gram Metamfetamin, 3 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat ve 1 adet hassas terazi ele geçirildiği bildirildi.

Konuyla ilgili gözaltına alınan şüpheliler S.K. ve O.Y. isimli şahıslar hakkında adli işlemlere başlatıldığı açıklamada dile getirildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER