Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaAntakya’yı yeniden ayağa kaldıracağız

Antakya’yı yeniden ayağa kaldıracağız

 

 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Karlısu Mahallesinde gerçekleştirdiği toplantıda deprem sonrası yapılan çalışmalar ve çözüm önerileri karşılıklı olarak değerlendirdiklerini söyleyerek “Antakya’yı  yeniden ayağa kaldıracağız “dedi

Toplantıya AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, MHP Antakya İlçe Başkanı Mehmet Kanlı, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, Cumhur İttifakı teşkilatı ve Antakya Mahalle Muhtarları da katıldı.

Başkan Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar yapılan hasar tespit çalışmaları, yapılan ve yapılması planlanan yardımlar ile ilgili çalışmalar, mağdur vatandaşlar için yapılan ve yapılması planlanan konteyner alanları ile ilgili çalışmala, ilimizdeki eğitim durumu gözden geçirilerek bundan sonraki süreçte yapılması gerekenler belirlendi ve ilgili kurumlara gerekli talimatlar verildi” diye konuştu.

YARALARI SARMAK İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 6 Şubat’ta yaşanan depremde en çok ağır hasarın Antakya’da meydana geldiğini belirterek, “Bu izleri silmek kolay olmayacak. Şehirde sağlam bina sayısı çok az, tarihi yerlerimiz aynı şekilde büyük zarar gördü. İşimizin zor olduğunu ve kolay olmadığını biliyoruz ama bu kentin el ele verdiği zaman çözemeyeceği sorunun olmadığını da biliyoruz. Antakya insanı kolay kolay pes etmez, kazanana kadar mücadele eder. O yüzden Antakya ayağa kalkacak, kimsenin endişesi olmasın. Yaraları hep birlikte saracağız” dedi.

Yılmaz’dan sonra söz alan Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal ve Lütfi Kaşıkçı’da, muhtarlara, deprem sonrası yapılan çalışmalar ve çözüm önerileri hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, önemli konuları masaya yatırdılar.

i.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER