Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiAntalya'da Eski Eşi ve Kızını Öldüren Adam İntihar Etti (Oğulları Saklandı)

Antalya’da Eski Eşi ve Kızını Öldüren Adam İntihar Etti (Oğulları Saklandı)

Antalya‘nın Kepez ilçesinde Barış Mahallesi 2917 Sokak’ta eski eşi Esma Polat‘tan (35) uzaklaştırma kararı olan Birol Köse (40), eski eşi Esma’yı ve kızı Ekin Köse’yi (12) öldürdü. Birol Köse, daha sonra aynı silah ile kendini göğsünden yaralayıp intihar etti. Esma Polat olay yerinde can verirken, Birol Köse ve Ekin Köse ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Antalya’da Eski Eşi ve Kızını Öldüren Adam İntihar Etti (Oğulları Saklandı)

7 Nisan’a kadar uzaklaştırma kararı olan Birol Köse, eski eşinin evine gitti. Esma Polat ve Birol Köse arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı ve kavga alevlenince Birol Köse yanında getirdiği silahı çekerek eski eşi Esma Polat’a sıktı.

Ekin Köse’nin “Babam Annemi Öldürüyor” Çığlıkları Sonu Oldu

Salonda bulunan kızı Ekin, “Babam annemi öldürüyor” diye çığlıklar atmaya başlayınca Birol Köse, kızına da ateş etti. Daha sonra aynı silahı göğsüne dayayıp, ateşleyen baba ve kızı ağır yaralandı. Silah seslerini duyan komşular polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İçeri giren ekipler, Esma Polat’ın cansız bedeniyle karşılaşırken, ağır yaralı olduğunu belirlediği baba- kızı ambulanslarla özel hastaneye kaldırdı. Birol Köse ile kızı Ekin Köse, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Cinayet Anında Evde Saklandı

Cinayet anında evde bulunan çiftin diğer çocukları Umut Batı Köse ise korkudan saklandı. Umut Batı Köse, Çocuk Şube ekipleri tarafından korumaya alındı.

Komşular Büyük Şoku Atlatamadı

Olay sırasında tüm yaşananları duyduğunu ve şoku üzerinden atamadığını belirten komşusu Mehmet Özçelik, “Balkona çıktım kız panik içerisinde bağırıyordu. Polisi arayın babam annemi öldürüyor’ diyordu. Hemen polisi arayıp, bildirdim” dedi. Komşu Özçelik, çiftin apartmana yaklaşık 7 ay önce taşındığını, sürekli kavga sesleri geldiğini söyledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER