Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAraç Muayenedeki Uygulamaya Tepki!

Araç Muayenedeki Uygulamaya Tepki!

İşlemleri geciken, kalabalık olmasına karşın tek personelle işlerin yürütülmeye çalışılmasından yakınan vatandaş Araç Muayene merkezinde, ortamı cep telefonuyla görüntüleyerek kendi haberini, kendisi yaptı. 

Vatandaş Teknoloji gelişince, kendi meramını, ellerindeki akıllı cep telefonu kameralarıyla anlatarak sorununu çözmeye çalışıyor. İskenderun’da hizmet veren TUV TÜRK Araç Muayene Merkezi’nde adeta gününün büyük bölümünü sırada araç muayene işlemi için geçiren vatandaş merkez yetkililerine tepki gösterdi. Kendi tepkisiyle birlikte, sırada bekleyenlerin de tepkisini cep telefonuna görüntülü olarak kaydetti.

Araçlarının muayenesin yaptırmak için gelen ve saatlerce sırada bekleyen bir vatandaş şunları söyledi; “Müdür bey bu konuyla hiç ilgilenmiyor. Mesai konusunda da basit bir ücret için vatandaşa da personele de zulüm yapıyor. Ben sabah 07.30’da elimde fişimle buradaydım, şu an saat 18.00 olmuş. Burada yaşlı insanlar da mağdur oluyor, bekliyorlar. Ramazan ayında bize işkence yapıyor!” dedi.

Kendi haberini yapan vatandaş da, cep telefonu kamerasıyla merkezin işlem yapan tek memurunu göstererek içeride ve dışarıdaki kalabalığa ve uzayan kuyruğa dikkat çekiyor.

Sabah saat 11.00’de gelen bir vatandaş da saatlerce kuyrukta beklemelerine tepki gösterirken, yanındakiler de “Koyun sürüsü müyüz? Buraya para vermeye geliyoruz, koyun sürüsü gibi bekletiliyoruz” şeklinde tepkisini dile getirdi.

TUV TÜRK İskenderun Araç Muayene Merkezi’nin içi gibi dışarısı da vatandaşlarla dolu olduğunu, banklarda, çimenlerde yatarak sıralarını bekleyenler de şunları söyledi: “Sıramız geldi işlem yaparken, dediler ki vergi borcunuz var, gittik geldik, bekliyoruz. Bekleyiş sabahı bulacak bu gidişle! Vicdansızlık, bari araya sıkıştırın. Savaş çıkan Suriye’de bile bu kadar vatandaş bekletilmiyordur eminim…”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER