Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelAracında infaz edildi

Aracında infaz edildi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde eski futbolcu Enes Burak Barış, aracında gece seyir halindeyken motosikletli iki kişinin silahlı saldırısı sonucu kafasından isabet alan kurşunla yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre olay Diş Hastanesi kavşağında meydana geldi. AVM’deki bir kafeden çıkıp, Atatürk Bulvarı’nda kendine ait aracıyla seyir halindeki eski futbolcu Enes Burak Barış, Diş Hastanesi yönüne döndüğü sırada arkasından takip eden ve iki kişi olduğu ifade edilen motosikletlinin silahlı saldırısına uğradı. Tam kavşakta aracın yanından geçerken, motosikletli saldırganlar silahla ateş açtılar. Kafasına isabet eden tek kurşunla hayatını kaybettiği öğrenilen kullandığı araç da, orta refüje çıkarak reklam panosuna çarptı. Kasklı ve kar maskeli olduğu belirtilen motosikletli saldırganların olay yerinden hızla ayrıldı.

Polis olayı çok yönlü araştırırken, İskenderun Demir Çelikspor, Malatya gibi ikincilik ve üçüncü ligde top oynayan bir süre önce futbolu bırakan Enes Burak Barış’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER