Pazartesi, Haziran 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayArslan Yapım Dev Bir Projeye İmza Attı

Arslan Yapım Dev Bir Projeye İmza Attı

Arslan Yapım Production‘un yapımcısı Mehmet Ali Arslan dev bir projeye imza attı.

Yapım sorumluluğunu Halil Açıkyol’un üstlendiği program sunumunu genç ve ergen psikolojisi terapisti tanınmış isim Gül Akın. “SÖZ ERKEĞİN” adlı tv programı haftanın 1 günü izleyicisi ve seyircisiyle buluşacak.

Arslan programda erkeklerinde duygu ve düşüncelerinin ele alınması gerektiğini, erkeklerin öfkesine sebep olan unsurlardan kadınların geçip geçmediğini stand up tarzı olacak olan programda cevap arayacağını belirtti. Açıkyol şu soruyla programın başlayacağını bildirdi.

“Erkekler tavla oynarken kadınlar neden santranç oynuyor.” Programda eşitliği savunan kadın erkek ilişkilerindeki sorunların kadınlardan geçip geçmediğini savunacak. Programın 1. haftaki konuğu “Artık bırakıyorum” adlı kitap yazarıDavranış Bilimleri Danışmanı Sosyal ve Bireysel ve Aile danışmanı Möntör Yazar Sibel Kayaaslan olacağını da bildirdi. Program sunucusu ve kurgu yazarı Gül Akın programda büyük yer alacak. Her türlü eleştiriye ve tartışmaya açık olan bu program ocak ayı itibariyle ekranlarda yer alacak.

Program stand up şeklinde yapılarak hem seyirciye söz hakkı verilecek hemde yol gösterilecek. Arslan Yapım Production’ a bu mükemmel çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum ve bol reytingler diliyorum.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER