Çarşamba, Nisan 24, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberArsuz Atatürk Anıt'ında "Engelsiz Yaşama" Farkındalığı

Arsuz Atatürk Anıt’ında “Engelsiz Yaşama” Farkındalığı

Dünya Engelliler Haftası‘nda Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından engelli bireylerin sorunlarına dikkat çekmek amacıyla bir dizi etkinlik düzenledi.

Arsuz Atatürk Anıt’ında “Engelsiz Yaşama” Farkındalığı

Engelli bireyler, Arsuz Atatürk Anıt alanında trafiğe kapatılan yolda farkındalık yaratmak amacıyla taşıdıkları dövizlerle “Engelsiz Yaşama” dikkat çekti. Davul ve zurna eşliğinde yürüyüşe geçen engelli bireyler hem dans ettiler hem de doyasıya eğlendiler.
Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi eğitmenleri gözetiminde eğitim gören engelli öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler oldukça beğenildi.

Başkan Güven de Etkinliğe Katıldı

Etkinliğe Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, ARİAD Başkanı Adnan Ağır başta olmak üzere davetliler ve öğrenci velileri katıldı. Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin düzenlemiş olduğu etkinlikler kapsamında Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ile birlikte Gökmeydan Mahallesinde bulunan bir engelli bireyin evi ziyaret edilerek, tüm engelli vatandaşlara yanlarında oldukları mesajı verildi.

Arsuz Atatürk Anıt’ında “Engelsiz Yaşama” Farkındalığı

Arsuz Gümüş Otel’de misafir edilen öğrenci ve veliler burada müzik eşliğinde eğlenmeye devam ettiler. Engelli bireyler son olarak Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’yı ziyaret ettiler. Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Kaymakam Sarı öğrencilerle sohbet ederek hediyeler takdim etti. Ziyaret bitiminde engelli vatandaşlar, aileleri ve öğretmenler, engellilere verdikleri değer ve desteklerinden dolayı Kaymakam Sarı’ya teşekkür ettiler.

Gökmeydan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak düzenledikleri etkinliğe katılan herkese teşekkür eden Tuğba Kara, ‘‘Farkındalık oluşturmak için böyle bir yürüyüş düzenledik. Hepimiz Birbirimizin Farkında Olmak Zorundayız, Sevgisizlik En Büyük Engeldir.’’ sözlerine yer verdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER