Cumartesi, Mayıs 25, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberArsuz Belediyesi ve Makine Mühendisler Odası Arasında Protokol

Arsuz Belediyesi ve Makine Mühendisler Odası Arasında Protokol

Makine Mühendisler Odası İskenderun Temsilciliği ile Arsuz Belediyesi arasında asansörlerin denetimi için işbirliği protokolü imzalandı.

Arsuz Belediyesi ve Makine Mühendisler Odası Arasında Protokol

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ve Makine Mühendisler Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Murat Durukan ilçe sınırları içerisinde bulunan asansörlerin periyodik kontrollerinin yapılmasını içeren protokole imza attı.

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ’’ Toplumumuzun can güvenliği açısından çok önem arz eden asansör kontrollerinin ciddiyetle yapılması gerektiğini, vatandaşa en düşük maliyetle yansıtılacak şekilde  ve bu inançla ve güvenle protokolümüzü imza altına aldık’’ sözlerine yer verdi.

“İşin Sorumluluğunun Farkındayız”

Makine Mühendisler Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Murat DURUKAN ise ‘’ Makine Mühendisler Odası İskenderun Temsilcilik olarak uzun yıllardan beri bu görevi yapmaktayız. Kontrolleri yapan mühendis kadromuz konusunda uzman ve akredite olmuş deneyimli bir kadrodur.İşin sorumluluğunun farkındayız.Bu anlamda protokolün Arsuz halkına hayırlı olmasını diliyorum’’ sözlerine yer verdi.

Arsuz Belediyesi ve Makine Mühendisler Odası Arasında Protokol

Eksiklikler Giderilmezse Asansörler Mühürlenecek

Protokole göre denetim sırasında Makine Mühendisler Odası İskenderun Temsilcilik Kontrol Merkezi görevlilerince tespit edilen eksiklikler,Arsuz Belediyesi’ne bildirilecek. Arsuz Belediyesi, site ve apartman yöneticilerinden eksikliklerin giderilmesini isteyecek. Eksiklikler giderilmemesi durumunda ise asansörler mühürlenecektir.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER