Cuma, Mayıs 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelArsuz da Karne Dağıtım Töreni

Arsuz da Karne Dağıtım Töreni

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının sonunda Arsuz da karne dağıtım töreni Hüyük mahallesi İlk ve Ortaokulu ile Okul Öncesi öğrencilerinin katıldığı bir törenle gercekleşti.

Hüyük çok amaçlı salonunda düzenlenen programa Kaymakam Musa SARI ’nın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez , Milli Eğitim Şube Müdürleri, Hüyük Muhtarı Rıdvan DURAL , okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam SARI yaptığı konuşmada, çok çalışıp tatili hak ettiklerini bol bol dinlenip gezip eğlenmenin yanı sıra bol bol da kitap okumalarını tavsiye ettiğini ifade etti. Kaymakam SARI , ayrıca bu eğitim öğretim yılı boyunca hem akademik başarının artırılması, hem de fiziki imkanların iyileştirilmesi, sosyal ve sportif çeşitli faaliyetler ile projelerde görev alan, katkı sunan başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve ekibi ile tüm idareci ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm Arsuz eğitim camiasına şükranlarını sunduğunu ve onlara destek veren kıymetli velilerimize ve okul aile birliklerini ayrıca tebrik ettiğini , öğrencilere bundan sonraki yıllarda ve yaşamlarında sağlık, huzur ve başarı dilediğini ifade ederek herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti. Ayrıca Kaymakam SARI ve beraberindeki heyet dereceye giren öğrencilere ve okul öncesi öğrencilerine karne dağıtımı gerçekleştirdiler.
SARI ve beraberindeki heyet daha sonra mahallede bulunan aile hekimliği merkezine ve devam eden halk eğitim müdürlüğü halı kursuna ziyarette bulunarak sağlık personeline ve kursiyer hanımlara başarılar dileyip çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Hanımlarla bir süre sohbet eden Kaymakam SARI talebin devam etmesi halinde sürekli kurs açabileceklerini, hanımların mahallelerde boş kalmamaları, hem bütçe sağlayabilmeleri hem de bir beceri kazanmaları ve sosyal bir ortam oluşması adına mahallelerde bu tür faaliyetleri çok aktif tutma gayreti içerisinde olduklarını belirtti. Hanımlar da kaymakam sarı ya kurslardan dolayı teşekkür ederken devamını istediklerini belirterek ziyaretinden dolayı teşekkür ettiklerini dile

getirdiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER