Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberArsuz Devlet Hastanesi kısa sürede tamamlanıp hizmete açılacak

Arsuz Devlet Hastanesi kısa sürede tamamlanıp hizmete açılacak

CHP Hatay Milletvekili Av.Suzan Şahin, Arsuz’a inşaa edilecek olan 50 yataklı Arsuz Devlet Hastanesi‘nin yapılacak olmasından duyduğu menmuniyeti dile getirdi.
Arsuz‘un hastaneye büyük ihtiyaç duyduğunu belirten Milletvekili Şahin, “Evet biraz geç kaldı ama Arsuz halkı iktidar muhalefet elele verdi nihayete erdi.

 

Bundan sonraki beklentimiz kısa sürede tamamlanarak hizmete başlamasıdır. Sürecin bundan sonra da takipçisi olacağız. Sayın Abdulkadir özel vekilimiz ‘ihale günü 15’ine belli olacak’ dedi, oldu. Bundan sonra peşini bırakmayız. Emeğine sağlık. Arsuz Devlet Hastanesi yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bölgemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

öte yandan Milletvekili Abdulkadir Özel sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Arsuz’a müjdeyi verirken, “Her haberi başka bir müjdeyle taçlandırmaya devam edeceğiz.
Sırada İskenderun’umuzu hak ettiği bölge hastanesine kavuşturmak var inşallah” diyerek diğer hedeflere odaklandığını ve çalışmalarının sürdüğünü ortaya koydu.
Vekil Abdülkadir Özel’in sosyal medyada verdiği müjde şöyle: “Hayırlı olsun, gözün aydın Arsuz…


Hastanemize kavuşuyoruz…
Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz…
Sayın Sağlık Bakanımıza, Milletvekillerimize, Bakan Yardımcımıza, Sağlık Yatırımları Genel Müdürümüze çok çok teşekkür ediyoruz…
Her haberi başka bir müjdeyle taçlandırmaya devam edeceğiz.
Sırada İskenderun’umuzu hak ettiği bölge hastanesine kavuşturmak var inşaallah.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER