Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelArsuz Kaymakamlığı Kurban Bayramı Kutlaması

Arsuz Kaymakamlığı Kurban Bayramı Kutlaması


Kurban Bayramı programı kapsamında 1 Eylül Cuma günü saat 14:00 da Devlet Demir Yolları Dinlenme Tesislerinde gerçekleştirilen bayramlaşma programında, İlçemizin protokol üyeleri ile vatandaşlarımız bir araya gelerek Kurban Bayramını coşkuyla kutladılar .
Bayramlaşma programına; İlçemiz Kaymakamı Musa SARI, Garnizon Komutan V. Yarbay Ünsal KIZIL , Belediye Başkanı Nazım CULHA, Emniyet Müdürü Halil KARACABAK , Jandarma Komutanı Mehmet Emin ALBAYRAK , Siyasi Parti Teşkilat temsilcileri , Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İlçe Müdürleri , Muhtarlar , basın mensubu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçemiz Kaymakamı Sayın Musa SARI ve Belediye Başkanı Sayın Nazım CULHA yaptığı konuşmalarda “medeniyetlerin beşiği ilçemizde, birlik ve beraberliğin güzel örneklerinin bulunduğu, gelenek ve göreneklerin en iyi şekilde yürütüldüğü ,küskünlerin barıştığı, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının arttığı Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz “diyerek Tüm halkımıza ailesi ve sevdikleriyle huzur içerisinde daha nice bayramlar geçirmesi temennilerini sunduklarını belirttiler .

Yapılan konuşmalar ve ikramlardan sonra protokol üyeleri ve halkımızın bir kısmının katılımı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü , İlçe Jandarma Komutanlığı, Deniz Özel Eğitim Komutanlığı , 112 Acil Servis ve Sağlık Ocağı ziyaret edilerek görevleri başında bulunan polislerin , askerlerin ve sağlık personellerinin Kurban Bayramı kutlamalarının ardından Gökmeydan mahallesinde şehit ailesi ziyaret edildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER