Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberArsuz Kaymakamlığı Rhosus Salonu’nda Akıllı Şehirler Zirvesi Gerçekleşecek

Arsuz Kaymakamlığı Rhosus Salonu’nda Akıllı Şehirler Zirvesi Gerçekleşecek

Arsuz Kaymakamlığı Rhosus Salonu’nda, Londra merkezli EurAsia Strategies tarafından Akıllı Şehirler Zirvesi düzenlenecek. Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesi ev sahipliğinde, akıllı şehirler alanının iş dünyasındaki etkinliklerden birisi olan Akıllı Şehirler Zirvesi, kamu, kurum ve kuruluşları, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getirecek.

Arsuz Kaymakamlığı Rhosus Salonu’nda Akıllı Şehirler Zirvesi Gerçekleşecek

Arsuz’daki Akıllı Şehirler Zirvesi Ne Zaman Düzenlenecek?

Arsuz Kaymakamlığı Rhosus Salonu’nda, 21 Şubat’ta Londra merkezli EurAsia Strategies tarafından Akıllı Şehirler Zirvesi düzenlenecek.

Sektör temsilcileri dünyadaki ve Türkiye’deki akıllı şehirler gündemini, sunacakları bildirilerle ve interaktif panellerde istişare edecek.

Yerli-Ulusal Yatırımcıları Bir Araya Getirmeyi Amaçlıyoruz

EurAsia Strategies’in Genel Müdürü Fatih Aydın, “Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi kapsamında önde gelen hedeflerimizden birisi de hızla gelişmekte olan akıllı şehir proje uygulamaları kapsamında hem yerli hem de uluslararası yatırımcıları bir araya getirmek ve ülke ekonomimize katkıda bulunacak işbirliklerinin yapılmasını sağlamak ve akıllı şehirlere geçişe bu üst düzey zirve vesilesi ile destek olmaktır.

Dünyada çok sayıda ülkede akıllı şehirler üzerine projeler üretiliyor ve ulaşımdan enerjiye ve inşaata kadar akıllı sistemlerden yararlanıyorlar. Kurumlar arasındaki bilgi paylaşımında, vatandaşların bilgilendirilmesinde ev ve ticari bina inşaatlarından suya ve kamu güvenliğine kadar kritik belediye hizmetlerinin sağlanmasında nasıl verimlilik artışı sağlanabilir üzerine çalışan pek çok paydaş sektör var. Sıfır karbon emisyonlu ve çevresel açıdan sürdürülebilir ve akıllı şehirleri kurmak hayal değil” değerlendirmesinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER