Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelArsuz Kent Konseyi Sayek Güven Tazeledi sloganımız; Arsuz için, birlikte

Arsuz Kent Konseyi Sayek Güven Tazeledi sloganımız; Arsuz için, birlikte

Arsuz Kent Konseyi 4’ncü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Başkanlık görevine tekrar Prof. Dr. İskender Sayek getirildi. Sayek, ilçenin gelişimi için yeni projeler hazırladıklarını söyledi.
Lion King Otel’de gerçekleşen, Genel kurula, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, kent konseyi üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve belediye meclis üyeleri katıldı.

 

 

Arsuz Kent Konseyi Başkanı İskender Sayek’in güven tazelediği genel kurulda, yönetim kurulu üyeliklerine ise Kasım Uğur, Süleyman Sürmelioğlu, Dergan Çarpar, Sinan Tutar, Aylin Genç, Tezcan Akçam, Mehmet Ekşili, Aydın Deniz Karataş ve Metehan Sakallı seçildi.
Arsuz’un vizyonunun geliştirilmesi için kent konseyi tarafından Arsuz Belediyesi’ne önerilen ve hayata geçirilen projelerin yanı sıra, yapılacak olan çalışmaların da masaya yatırıldığı toplantıda Belediye Başkanı Nazım Culha, kent konseyi üyelerine “Bu kente hizmet edecek her türlü proje öneriniz bizler için emir olacaktır” dedi.

Arsuz Kent Konseyi Başkanı İskender Sayek ise, kent konseyinin kurulduğu günden itibaren Arsuz’a bir şeyler katmak için ciddi anlamda çalıştığı belirterek, “Burada önemli olan toplumcu belediyeciliğin bir aracı olarak kent konseyinin çalışmasıdır. Kent konseyi olarak; toplumun fikirlerini doğrudan yansıtıp daha iyi bir Arsuz’u yakalamayı hedefliyoruz. Amblemimizde de olduğu gibi sloganımız; Arsuz için, birlikte..
Yeni dönemde de belediyemize sunulan ve kabul gören projelerimiz var. Birinci projemiz çevrenin daha da güzelleşmesi ve çiçeklerin hayat bulması adına Sami Oytun ve Akdeniz Caddeleri’ndeki elektrik direklerine çiçek saksıları konacak. Bu saksılardan daha sonra diğer mahallelerimizdeki elektrik direklerine de yerleştirilecek. Hayata geçek başka bir projemizle billboardlarda Arsuz’un turistik alanlarını tanıtacağız. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yamaç paraşütü projemizi hayata geçireceğiz. Çınar Filizleri projesi ile yaşlı ve engellilerimizin yaşam kalitesini arttırmaya yönelik bir projemiz var. Sosyal market projemiz hayata geçti ve bu projeye herkesin destek vermesini istiyoruz. Ayrıca, kadın ve gençlik merkezlerinin kurulması için de sizlerden yetki istiyoruz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER