Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuz HaberArsuz Kent Konseyinden Öğretmenler Günü ziyareti

Arsuz Kent Konseyinden Öğretmenler Günü ziyareti

Arsuz Kent Konseyi üyeleri Şehit Umut Sakaroğlu İlkokulu’nu ziyaret ederek, okul idarecileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun sevgi gösterdiği ziyarette, SAYEK, okul idarecileri ve öğretmenleri tarafından karşılandı.
Programda konuşan Profesör Doktor İskender SAYEK, tüm eğitim camiasının Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, ülke geleceğinin, iyi eğitim veren öğretmenlerin elinde olduğunu vurguladı Sayek, öğretmenlerin sadece bugün değil her zaman hatırlanması gerektiğini kaydetti. Sayek, “Yarınlarımızı teslim edeceğimiz çocuklarımızın, gençlerimizin kişisel, sosyal ve kültürel yönde yetişmesinde, topluma faydalı birer fert olarak kazandırılmasında değerli öğretmenlerimize çok büyük görevler düşmektedir” şeklinde konuştu.
Ülkemizin geleceğini şekillendiren irfan ordusunun mensupları olan öğretmenlerimizin değeri ölçülemez fedakarlıkta bulunduklarını belirten Kaymakam ise: “Ulu Önder Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul ettiği gün olan 24 Kasım, Cumhuriyetimizin en önemli kilometre taşlarındandır. Ülke geleceğini şekillendiren irfan ordusunun mensupları olan öğretmenlerin fedakarlıkla verdiği hizmet neticesinde geleceğe güvenle bakabiliriz. Bu duygu ve düşüncelerle, bu kutsal görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, hakkın rahmetine kavuşmuş olan tüm öğretmenlerimizi de saygıyla anıyorum” dedi.
Okul idarecileri ve öğretmenler ise Profesör Doktor İskender SAYEK’in bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayıp, ziyaretlerine gelmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, eğitim ve öğretim adına sunduğu desteklerden dolayı da teşekkür ettiler.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER