Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberArsuz Öğretmenler Gününü Kutladı

Arsuz Öğretmenler Gününü Kutladı

24 Kasım Öğretmenler Günü Arsuz’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Etkinlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelengi, Atatürk Anıtı’na sunuldu. Çelek sunma programı, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla gerçekleşti.

Arsuz Öğretmenler Gününü Kutladı

Program daha sonra Arsuz Kaymakamlığı Rhosus Amfi Salonunda Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi Müdürü Feremez BALAMAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan DÖNMEZ’in yaptığı konuşmalar ile devam etti.

Arsuz Öğretmenler Gününü Kutladı

Bütün öğretmenlere ilçenin hem akademik başarısında hem de sosyal ve sportif faaliyetlerin de gösterdikleri etkin çalışmalardan dolayı teşekkür ettiğini belirten Kaymakam Musa SARI, öğretmenlerin her zaman çok fedakar olduğunu ve her şeyin en iyisine layık olduğunu, başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin gününü tebrik etti.

Etkinlikte Nuran Yılmaz Marşı Okundu

Nuran Yılmaz anısına Müzik Öğretmeni Sevim KARPUZ’un yazmış olduğu Nuran Yılmaz Marşı’nın okunduğu etkinlikte, stajyerliğini başarıyla tamamlayan genç öğretmenler için yemin töreni , öğretmen ve öğrencilerin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisi yapıldı.

Şiir, resim ve çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Programa Kaymakam Musa SARI ve Eşi Emine SARI , Belediye Başkan V. Ali YILDIZ , Kurum Müdürleri , Siyasi Parti Temsilcileri , Sivil Toplum Kuruluşu Üyeleri, Gazi ve Şehit Yakınları , Basın Mensupları, çok sayıda misafir, öğretmen ve öğrenciler iştirak etti.

Diğer güncel Arsuz haberleri için: Arsuz Haber
Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER