Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzArsuz Turizm Konseyi’nin Temeli Atıldı!

Arsuz Turizm Konseyi’nin Temeli Atıldı!

Dünyanın en güzel yerleşim birimleri arasında yer alan Arsuz ilçesinin başarılı Sivil Toplum kuruluşu ‘Arsuz Turizm ve Kültür Derneği’ Arsuz’un turizm sektöründe yaşadığı sorunları masaya yatırmak ve çözümüne katkı sağlamak üzere planladığı ‘Arsuz Turizm Konseyi’ için ilk toplantısını yaptı.

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Arslan Başkanlığında toplanan dernek üyeleri, LION KING Apart Otel de akşam yemeği eşliğinde birer birer söz alarak konsey ile ilgili düşüncelerini aktardılar.

Başkan Hasan Arslan Turizm konseyinin çok kısa süre içinde yaşamı geçeğini ifade ettiği konuşmasında şunları söyledi: “Konsey bizim için oldukça önemli. Önümüzde ki yaz mevsiminde Arsuz ilçesini turizme bu Konsey eşliğinde hazırlamayı planlıyoruz” dedi.

Çevlik Arsuz yolu, HADO gibi projelerin yaşama geçmesinde piston görevi gören derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Dünya Azeri Türkleri Genel Koordinatörü Başar Kömür’ün de hazır bulunduğu toplantı da derneklerinin yapacağı diğer etkinliklerle ilgili de şunları söyledi:

“Yılın ‘EN’ leri gecesini milletvekillerimizle yapılan görüşmeler sonucu Komisyon ve Bütçe görüşmeleri nedeniyle 8 Ocak Cumartesi günü yapılmasına karar verildi. Şeyh Ali Yeral Hocamızın Hz. Ali’nin az bilinen yönlerinin anlatılacağı söyleşi yapılmasına karar verildi. Geleneksel olarak yapılan ‘temiz çevre ve sağlıklı beslenme’ etkinliğinin yapılmasına karar verildi. HBB Daire başkanlarıyla Arsuz’u tanıtma ve sorunlarını yerinde gösterme çalışmaları için çalışmaların yapılmasına karar verildi” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER