Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberArsuz ve Karağaç’ta Haftada İki Kez “Yöresel Ürünler Kadın Eli Semt Pazarı”...

Arsuz ve Karağaç’ta Haftada İki Kez “Yöresel Ürünler Kadın Eli Semt Pazarı” Kurulacak

Arsuz Uluçınar’da her cumartesi günü ve Karaağaç Mahallesi’nde her Perşembe günü kurulan Arsuz Belediyesi’nin Sosyal Sorumluluk Projesi “Yöresel Ürünler Kadın Eli Semt Pazarı”, haftada iki gün daha kurulacak.

Arsuz ve Karağaç’ta Haftada İki Kez “Yöresel Ürünler Kadın Eli Semt Pazarı” Kurulacak 

Bu kapsamda, “Yöresel Ürünler Kadın Eli Semt Pazarı”, Arsuz Uluçınar Mahallesinde cumartesi ve pazar, Karaağaç Mahallesinde ise perşembe ve cumartesi günü vatandaşların hizmetine açılacak.

Arsuz ve Karağaç’ta Haftada İki Kez “Yöresel Ürünler Kadın Eli Semt Pazarı” Kurulacak

“Yöresel Ürünler Kadın Eli Semt Pazarı” Kadınların Ev Ekonomisine Katkı Sağlaması için Kuruldu

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “ Göreve geldiğimiz günden beri her zaman belediyelerin asli görevlerinin yanında başka görevlerinin olduğu bilinciyle hareket ettik. Özellikle ekonomik sıkıntıların fazla olduğu bu günlerde, kadınlarımızın ev ekonomisine katkı sağlaması amacıyla bu Pazar yerlerini kurduk. Ev hanımlarının, evdeki emeklerinin heba olmaması ve değerlendirilmesi amacıyla, kadınlarla ilgili projelerin olması gerektiğine inandık ve gerçekleştirdik. Bu pazarlar, haftada bir kuruluyordu. Ama halkımızdan ve kadınlarımızdan gelen istek üzerine haftada ikişer güne çıkardık. Yani bundan sonra Arsuz Merkezde, Uluçınar Mahallesi Füsun Sayek Parkımızın Yanında her Cumartesi, Pazar günleri, Karaağaç Mahallesi Semt Pazarı alanında kurulan Kadın Eli Semt Pazarımız ise Perşembe ve Cumartesi günleri saat 08.00 ile 18.00 arası halkın hizmetinde olacaktır,” dedi.

Diğer güncel Arsuz haberleri için: Arsuz Haber
Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER