Cuma, Mayıs 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelArsuz yolundaki çile ne zaman bitecek?

Arsuz yolundaki çile ne zaman bitecek?

Hatay’da Doğu Akdeniz’in en fazla ilgi gören sayfiye yeri Arsuz’da hafta sonu tatilini geçirmek isteyenlerin dönüşü, çalışmalar nedeniyle yolun şeride düşmesi kilometrelerce araç kuyruğuna neden oldu.

Yaz aylarında tatillerini geçirmek için Arsuz’a başta İskenderun olmak üzere diğer ilçelerden hatta çevre illerden de insanların akın etmesiyle trafik yoğunluğu arttı.

İskenderun-Arsuz karayolunda devam eden yol yapım çalışmaları tatillerini yapmak için hafta sonunu ilçede geçirmek isteyenlerin geri dönüşünü eziyete dönüştürdü. Tatilciler, Işıl Sitesi bağlantı yolunda uzun araç kuyruğuna takıldı.

Pazar günü Arsuz yolunda çalışan ekiplerin, Casmin Oteli civarında asfalt söküm işine girişmesi sürücüleri perişan etti, tatilciler tek şeritli yolda bunalım geçirdi. 12 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu. Sürücüler araçlarıyla adım adım ilerlerken, hafta sonu akşam ise Arsuz’dan İskenderun’a ve ters istikamete gitmek ise tam 2 saati buldu. İskenderun’dan yarım saatlik bir yolculukla Arsuz’a ulaşılabilirken, 35 Km’lik mesafe sürücü ve araçların içerisindeki insanlar için tam bir eziyet oldu.

Yaşanan yoğunluk ve tıkanan trafiğe tepki gösteren araç sürücüleri “Şurada bir günlük keyif yapacağım diye yola çıktık, şu çektiğimiz çileye bakın. Tatil için Arsuz’u tercih ettik, hafta sonumuzu zehir zıkkım etmeye kimin ne hakkı var? iki kez oldu, Arsuz yolunda asfalt sökülüyor. Bu hovardalık mı, yoksa iş bilmezlik mi? Asfalt sökülürken, iki adet araç çalışıyor, buna ne demeli! Elin adamı makinayla 1 Km’lik yolu kazıp, bir günde asfaltlıyor. Biz burada asfaltı kepçeyle söküyoruz. Üstelik sökülen asfalt, yerinde kalıyor. Yuh kine yuh!” şeklinde tepki gösterdiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER