Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberArsuz’da Corona Virüsü Önlemleri: Dezenfekte Çalışmaları Yapılıyor

Arsuz’da Corona Virüsü Önlemleri: Dezenfekte Çalışmaları Yapılıyor

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güvenin talimatıyla, Arsuz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri tarafından ilçede tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de görülen corona virüsüne yönelik dezenfekte çalışmaları başlatıldı.

Arsuz’da Corona Virüsü Önlemleri: Dezenfekte Çalışmaları Yapılıyor

Arsuz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Veteriner Hekim Şerif Akçalı, koronavirüs tehdidine karşı önlemlerini arttırırken,  ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarına vatandaşların en fazla uğradığı alanlardan başlattıklarını bildirdi.

Arsuz’da Dezenfekte Çalışmaları Başladı

Arsuz’da Corona Virüsü Önlemleri: Dezenfekte Çalışmaları Yapılıyor

Arsuz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Veteriner Hekim Şerif Akçalı “ Arsuz Belediye Başkanımız Sayın Asaf Güven’in talimatları doğrultusunda özellikle son zamanlarda Çin’de görülen ve neredeyse dünyanın dört bir yanına dağılan koronavirüs’e karşı tedbirlerimizi alıyoruz. Özellikle en kalabalık olan kurumlardan, yani Kaymakamlık, Belediye gibi yerlerden ilaçlama çalışmalarına başladık. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’müze bağlı ekiplerimizce gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları ortak kullanım alanları olan parklar, duraklar, bankamatikler, camiler, kiliseler, türbeler ve birçok yerde ilaçlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımız ilçe genelinde devam ediyor,” ifadelerinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER