Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberArsuz'da Coronavirüs.. Gittiği Market ve Sağlık Ocağı Dezenfekte Edildi

Arsuz’da Coronavirüs.. Gittiği Market ve Sağlık Ocağı Dezenfekte Edildi

Hatay‘ın Arsuz ilçesine bağlı Kurtbağı Mahallesi’ne İstanbul’dan gelen bir vatandaşın koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Test sonucu pozitif çıkan vatandaşın gittiği sağlık ocağı ve market dezenfekte edildi.

Arsuz’da Coronavirüs.. Gittiği Market ve Sağlık Ocağı Dezenfekte Edildi

Coronavirüs konusunda bilinçli ve tehlikenin farkında olduğu belirtilen vatandaşın, bağlı olduğu ASM’de aile hekimiyle sürekli görüştüğü ve sosyal izolasyon ve karantina dahil hiç kimseyle yakın iletişim kurmadığı ifade edildi.

Arsuz’daki Coronavirüslü Üçgüllük Mahallesi’nde Alışverişe Gitti

Vatandaşın Arsuz’un Kurtbağı Mahallesi’nde ikamet ettiği ve kendi durumundan şüphe ettiği ifade edildi. Test yaptırana kadar ki süreçte Üçgüllük Mahallesi’nde alışveriş için gittiği markete girmeden, dış basamaklardan siparişlerini vererek alışverişini yaptığı öğrenilen vatandaşın ardından her ihtimale karşı her ihtimale karşı  gittiği sağlık ocağı ve markette dezenfekte edildi.

Market yetkilisi de bu süreçte evinde kendini karantinaya aldı.

Arsuz’daki Coronavirüslü Hastanın Tedavisine Başlandı

Coronavirüs testi sonucu pozitif test sonucu çıkan kişinin bağlı olduğu ASM’de aile hekimini arayarak ambulans talebinde bulunduğu ve hastaneye giderek tedavisinin başlamasını sağladığı açıklandı.

Etiketler:  hatay, hatay haber,  hatay coronavirüshatay coronavirüs ölüm, arsuz, arsuz coronavirüs

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER