Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberArsuz'da dev deniz anaları yüzenleri hastanelik etti

Arsuz’da dev deniz anaları yüzenleri hastanelik etti

Hatay’ın Arsuz ilçesinin TMO (Toprak Mahsulleri Ofisi) eski tesisleri çevresindeki sahilde yüzenlere çarpan dev denizanaları bazı vatandaşları hastanelik etti.

Samandağ sahillerinden sonra Arsuz ve İskenderun sahillerinde de görülmeye başlayan dev denizanaları adeta tehlike saçıyor. Bugün sabah saatlerinde TMO eski tesisleri ve Kıyıkent çevresinde denize girenler yüzerken dev denizanalarıyla karşılaştı. Denizde yüzenler arasında bazı vatandaşlar, denizanası çarpması sonucu değdiği yerde yanma ve vücutlarında morarmalara neden oldu.

Denizanası çarpması sonucu önce vücutlarında, kollarında, bacaklarında yanan, ardından morarma oluşan iki kişi özel hastaneye giderek ilk müdahalenin ardından evlerine gönderildiler.

Denizanası mağduru Hüseyin Yerdoğan yüzdükleri yerde gün içerisinde 20 denizanası vakası yaşandığını belirterek, “Kıyıya yakın yüzüyorduk, yaklaşık 30-40 kilo ağırlığında dev denizanası çarptı, değdiği yeri yaktı. Her zaman girdiğimiz yerde böylesi bir olay hiç yapamamıştık, bu kez çok tehlikeli görünüyor. Dev denizanaları bize kıyıda çarptı, Allah muhafaza derinde çarpsa, hayati tehlike yaşanabilir, o yüzden denize gireceklerin dikkatli olmalılar” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER