Pazartesi, Haziran 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelARSUZ'DA KALDIRIMA PARK EDİLEN ARAÇLAR ÇEKİLİYOR

ARSUZ’DA KALDIRIMA PARK EDİLEN ARAÇLAR ÇEKİLİYOR

Başta İskenderun olmak üzere birçok ilçede şehir merkezi ile mahalle aralarında yaya kaldırımlarının araçların park alanına dönüştürülmesi, bu durumdan özellikle engelli vatandaşlar, çocuk arabasıyla yürüyen kadınlar ile erkeklerin şikâyetleri artınca zabıta ekipleri harekete geçti. İskenderun’da da her geçen gün kaldırıma araç parklarının arttığı, bu durumdan vatandaşların yoğun olarak şikayetleri ilgili birimlere ve özellikle sosyal medya üzerinden tepkiler yükselmişti.

Arsuz ilçesinde kaldırıma park eden araçlar emniyet ve Büyükşehir ekipleri birlikte müdahale ederek çekici ile kaldırılmaya başlandı. Arsuz şehir merkezinde kaldırım üzerinde bırakılan araçlar çekiciyle kaldırılarak bu alanları daha rahat kullanıma açılıyor.

Özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı kaldırımlara bırakılan araçlara kesinlikle müsaade edilmeyeceğini belirten Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıtaları ile İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekipleri bazı araçları çekici ile çektirmesi vatandaşlardan takdir gördü.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER