Cumartesi, Aralık 6, 2025
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberArsuz'da Süren Yol Yapım Çalışmaları Başkan Güven'in Merceğinde

Arsuz’da Süren Yol Yapım Çalışmaları Başkan Güven’in Merceğinde

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolu ile Harlısu Mahallesinde yapımı devam eden istinat duvarı yapımı çalışmalarını Meclis Üyeleri ile birlikte yerinde inceledi.

Arsuz Yol Yapım Çalışmaları Başkan Güven İncelemelerinde Sürüyor

Çalışmaları yakından inceleyen Başkan Asaf Güven ilk durağı olan Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolu çalışmalarına ilişkin, “Karaağaç yürüyüş ve bisiklet yolu çalışmaları devam ediyor. Ara ara denetlemelerimizi yapıyoruz. Bu denetlemeler devam edecek. Her zaman söylediğim gibi, imkânlarımız dâhilinde bu çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Burası çok önemli bir yerdi. Dalgaların aşındırdığı bir yerdi. Önce bir dolgu desteği ile şimdide yapılan çalışmalarla yürüyüş yolunu korumuş olacağız,” açıklamalarında bulundu.

Arsuz Yol Yapım Çalışmaları Başkan Güven İncelemelerinde Sürüyor

İhtiyaç Halinde Arsuz’un Tüm Yolları Yenilenecek

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolu ile Harlısu Mahallesinde yapımı devam eden istinat duvarı yapımı çalışmalarını inceledi.

Arsuz Yol Yapım Çalışmaları Başkan Güven İncelemelerinde Sürüyor

İlk olarak Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolu çalışmalarını yerinde inceleyen Güven, daha sonra Harlısu Mahallesinde halkın güvenli geçişlerine ve daha rahat ulaşım sağlamalarına yönelik yapımı devam eden İstinat duvarı çalışmalarını inceledi. Başkan Asaf Güven, talep ve ihtiyaç noktasında ilçenin her bir köşesinde çalışmaların aralıksız devam edeceğini kaydetti.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER