Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberArsuz'da trafik terörüne kurban giden Sezen Kaplan'ın Yakınları:"sadece adalet istiyoruz

Arsuz’da trafik terörüne kurban giden Sezen Kaplan’ın Yakınları:”sadece adalet istiyoruz

 

Arsuz Gökmeydan mahallesine Eski Bir Belediye Başkanının oğlunun  aracı ile çarpıp ölümüne neden olduğu Sezen Kaplan!ın ailesi  ve Avukatı mahkeme sonrasında adliye önünde sürücü A.G’nin serbest kalmasına tepki göstererek sadece adalet istiyoruz dediler

Avukat Savaş Çiçek, bilerek ve kasten insanların ölümlerine neden olanların sokaklarda gezmemesini ve bu tür kazaların cinayet olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirten açıklamasında şunları söyledi:

 

Sezen Kaplan hayatını kaybetmesine neden olan kişinin serbest kalmasına itirazlarımızı sürdürdük

“ Hiçbir neden insan öldürmeyi haklı kılmazken, mahsun Sezen Kaplan hayatını kaybetmesine neden olan kişinin serbest kalmasına itirazlarımızı sürdürdük.Tek hedefimiz var adalet trafik cinayetlerinin son bulması. Trafik magandalarının işledikleri cinayetlerin yanlarına kar kalmamasına tepkimiz her geçen gün çığ gibi büyümeye devam edecek.

Hiçbir neden insan öldürmeyi haklı kılmazken ,sözüm ona sürücülerin keyfi kullanımı zevki sefası alemi sonucunda masum bir can Sezen kaplan hayatını kaybetti. Adaletin yerini bulması için mücadele veriyoruz. İddia ettiğimiz şey şehir içi trafiğinde 180-200 gibi süratte ki raporlara 150 160 raporlar çıktı. Hız 150 dahi olsa şehir içi trafiğinde böyle de aracın kullanılması olası kaza işlenmiş cinayet olduğu net. Doğrudan kast ile işlendiğini iddia ediyoruz.

Ben sen o biz siz onlar herkes güvenle geze bilmemiz güvenle yaşayabilmeniz için trafik canavarlarının ve magandalarının artık bu yaptıklarının son verilmesi bunun içinde örnek kararları ihtiyacımız var. Böyle bir karar beklerken alışageldiğimiz klişe cümlelerle bilinçli taksir basit taksir trafik kazası işte diyerek salıverilmiştir. İstediğimiz şey adalet mücadelemiz devam edecek. Allahın izniyle cezasını bulacak.”

Ne olmuştu

Gökmeydan Mahallesi’nde Ali G.isimli şahıs aracıyla , sabah 5.30 sularında 3 çocuk annesi Sezen Kaplan’a çarptı.
Kaza yerinde hayatını kaybettiği öğrenilen Sezen Kaplan’ın İskenderun’daki işyerine gitmeden önce çocuklarının kahvaltısı için ekmek ve simit almak için fırına gittiği belirtildi.
Otomobiliyle çarparak Sezen Kaplan’ın olay yerinde hayatını kaybetmesine neden olan Ali G’nin olay yerinden evine gittiği ve evde babası Necmettin G’nin telefonundan polisi aradığı öğrenildi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER