Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelArsuzfest çeşitli aktivitilere sahne oldu

Arsuzfest çeşitli aktivitilere sahne oldu


Kaymakamlık ve Belediyenin işbirliğiyle düzenlenen Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivali doğaseverler tarafından yoğun ilgi gördü ve renkli görüntülere sahne oldu.

Doğa yürüyüşü, yamaç paraşütü, tüplü ve serbest dalış, off-road gösterileri, motokros gösterileri, yelken ve su sporları, bisiklet turu gibi pek çok etkinlikle adrenalin ve heyecan severleri Arsuz’da buluşturdu.

6-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen ilçede doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla Kaymakamlık ve Belediyenin birlikte ortaklaşa düzenlediği Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivalinin ilk gününden itibaren doğaseverlerin kampa ilgisi dikkat çekti. İl genelinden ve dışından ilgi gösteren kapçılara ait kurulu çadır sayısı bini aştı. Gece kamp ateşi etrafında buluşan çok sayıda kamçı gitar, saz ve müzik eşliğinde keyifli dakikalar yaşadılar.

Gündüz ayrıca kumsalda motokros, denizde sualtı çekimleri yapan ve dalış eğitimleri de ilgi gördü. Gözcüler Sahilinden destek veren yamaç paraşütleri ve yelkenciler de Arsuz’a ayrı bir canlılık kattı.

Kaymakam Musa Sarı ve Belediye Başkanı Nazım Culha doğaseverlerle beraber Hüyük’de bulunan ve bir cennet güzelliğinde olan Delisu Şelalesi Kanyonuna yürüyüş gerçekleştirildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER