Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelARSUZFEST YİNE YOĞUN KATILIM VE COŞKUYLA KUTLANDI

ARSUZFEST YİNE YOĞUN KATILIM VE COŞKUYLA KUTLANDI


Arsuz’da  üçüncüsü düzenlenen Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivali yine yoğun katılım ve coşku ile kutlandı.

Ülkemizin çeşitli yerlerinden ilçemize gelen yaklaşık 12 branşta 700 çadırda kalan 1500 sporcunun yanı sıra 10.000’in üzerinde ziyaretçi festivale katılım sağladı. Cuma akşam konserleri ile başlayan festival cumartesi sabah başlayan doğa yürüyüşü, yamaç paraşütçü, fotoğraf gezisi, bisiklet turları, offroad ve motokros gösterileri, asfalt motorları gösterileri, kano yarışları, yelken gösterileri, yakala bırak balıkçılık yarışması, yogo , vosvos turu ile mikrolayt uçuşları ile devam ederken cumartesi akşam düzenlenen yüksek sadakat konserine 10.000’in üzerinde katılımcı iştirak etti. Vali Rahmi DOĞAN, Milletvekili Abdulkadir ÖZEL, Kaymakam Musa SARI , İskenderun Kaymakamı İskender YÖNDEN, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf GÜVEN , İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih TOSYALI ve protokolden ve halktan yoğun katılımın sağlandığı festivalde gündüz etkinlikler ve akşam konserler ile renkli anlara sahne oldu.
Katılımcıların memnun ayrıldıklarını ifade ettikleri festivalde sponsor olan Deniz Ticaret Odası, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, Asaş filtre, Atsiad, Gümüş Otomotiv, Ovalı Otomotiv, Anıl Life Otel, Sem Usta, Kayı Park, Tümkaya Pansiyon, Gelişim Hastanesi  ve daha çeşitli vesilelerle sponsorluk yapan firma ve şahıslara plaket ve teşekkürler sunulurken yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kaymakam Musa SARI  ve Belediye Başkanı Dr.Asaf GÜVEN festivalin her geçen yıl daha da canlı bir şekilde devam ettirileceğini ifade ettiler ve 25-28 Temmuz’da ilçemizde düzenlenecek olan rock festivaline herkesi davet ettiklerini ifade ettiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER