Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberArsuzlu Muhtarlar sorunlarını konuştu

Arsuzlu Muhtarlar sorunlarını konuştu

Arsuz ilçesinde Kaymakamlık amfi salonunda düzenlenen toplantıda muhtarlar, özellikle Devlet Su İşleri, Orman Bölge Müdürlüğü ve TEDAŞ ile diğer kurum ve kuruluşlarıyla sorunları istişare etti.

Kaymakam Musa Sarı, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç, Adana Devlet Su İşleri Bölge Müdür Vekili Abdulkasım Sarımehmet, Belediye Başkanvekili Mehmet Ali Açıkyol, TEDAŞ İskenderun Müdürü Mehmet Âli Tunç, Büyükşehir Belediyesi ile HATSU temsilcileri de toplantıda hazır bulundu.

Arsuz’daki daire müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarların katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda konuşan Kaymakam Musa Sarı, özellikle bu toplantının organize edilmesine vesile olan ve ilçenin sorunları ile özel olarak ilgilenerek duyarlılık gösteren Milletvekili Abdulkadir Özel’e, bölge müdürlerine, diğer kurum amirlerine, teknik personeller ile muhtarlara teşekkür etti.

Milletvekili Özel, bölge müdürleri, kurum müdürleri ve muhtarlar arasında, muhtarların dile getirdiği mahallelerin sorunlarına dair görüş alışverişi yapılan toplantıda çözümüne dair koordinasyon sağlandı.

Muhtarların dile getirdiği hususlar tek tek not alınarak ilgili kurumlarca gereğinin yapılmasını dair planlamaların da yapıldığı toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Toplantıya katılan muhtarlar ayrıca, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’e, Kaymakam Musa Sarı’ya, Belediye Başkanvekili Mehmet Ali Açıkyol’a ve Bölge Müdürlerine, Tedaş Müdürüne, katılan tüm müdürlerine, teknik personellere ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER