Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayArsuz'u güneyin incisi yapacağız

Arsuz’u güneyin incisi yapacağız

 

 

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, CHP’nin kalesi olarak bilinen Arsuz’a bağlı Karaağaç’ta gerçekleşen mahalle buluşmasında vatandaşlardan tam destek gördü.

Hatay’ı 10 yıldır hizmete muhtaç bırakan, yolları, su ve kanalizasyon altyapısını yapmayan vurdumduymaz belediyecilik anlayışından kurtaracaklarını ve Hatay’ı tüm dinamikleriyle ayağa kaldıracaklarını kaydeden Öntürk’e tam destek olacaklarını belirten Arsuzlu vatandaşlar, Hatay’ın makus talihini yeneceği günü dört gözle beklediklerini belirtti.

“ARSUZ’U AKDENİZ’İN İNCİSİ YAPACAĞIZ”

 

Arsuz’un tatil bölgesi olduğu kadar tarımıyla da ön planda olduğunu kaydeden Öntürk, tarıma büyük destekler vereceklerini söyledi.

 

Arsuz’un deniz sezonunun 8 ay sürdüğünü belirten Öntürk, sahili ile bilinen Arsuz’un deniz turizmine yapılacak yatırım ile 100 bin kişiye istihdam imkanı sağlanacağını kaydetti.

 

Hatay’ın Antalya ve Muğla’dan hiçbir eksiğinin olmadığını, tam aksine oraya giden iş gücünün Hataylılardan oluştuğunu dile getiren Öntürk; “Arsuz’umuzun deniz turizmine, tarımına, doğa turizmine büyük yatırım yapacağız. Bu bölgenin potansiyelini kullanamayan bir HBB yönetimi var. Beceriksizlerle artık vedalaşma, işi ehline bırakma zamanı gelmiştir. Arsuz’un, Karaağaç’ın yollarını, altyapısını ve su işlerini tamamladıktan sonra yapılacak yatırım ile 8 aylık deniz sezonunu fırsat bilerek Arsuz’u Akdeniz’in incisi yapacağız” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER