Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberArsuz Kaymakamı Sarı dan Vatandaşlara Yol Müjdesi

Arsuz Kaymakamı Sarı dan Vatandaşlara Yol Müjdesi

Yaklaşık 5 yıl önce Hatay Büyük şehir Belediyesince Arsuz Çayı üzerine yapılan ve bir takım nedenlerden dolayı yol bağlantıları yapılamayan köprüde Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın girişimiyle çalışmalar yıllar sonra yeniden başladı.

Aruz Kaymakamı Sarı dan Vatandaşlara Yol Müjdesi

Kaymakam Musa Sarı koordinesinde, Büyük şehir ve İlçe Belediyesi ekiplerinin de katılımıyla yolun yapılması ve altyapı çalışmaları start alırken, Konacık – Gözcüler Mahallesi(Erdinç Otele kadar) 20 metrelik çevre yolu bağlantısı Arsuz trafiğine nefes aldıracak. Köprünün ve yolun açılması ile trafiğin büyük ölçüde rahatlayacağını ifade eden Kaymakam Sarı, bir kısım araçların Konacık yolundan çarşıya girmeden Erdinç Otel civarından İskenderun yoluna çıkabileceğini ifade etti.

20 günde tamamlanacak

Çalışmanın yaklaşık 20 gün içinde tamamlanacağını ifade eden Kaymakam Sarı, bir sonraki aşamada 1/5000’lik planlara işlenen diğer aşamaları da tamamlandıktan sonra yolun tamamını önümüzdeki sezona yetiştirmek için uğraştıkları ifade etti. Yolun devamında çevre yolunun Çetellik yoluna bağlandığında trafik sorununun büyük ölçüde çözüleceğini ve çarşı trafik yoğunluğunun hafifleyeceğini de belirten Kaymakam Sarı, ağır tonajlı araçların şehir içinden geçmeyeceğini ifade etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER