Cumartesi, Mayıs 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefneAsfuroğlu ve Karaali Türkiye İkincisi Oldu

Asfuroğlu ve Karaali Türkiye İkincisi Oldu

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde düzenlenen “Afetlerde Gönüllülük” temalı, Türkiye’deki bütün liseli öğrencileri kapsayan kompozisyon yarışmasında, ilimiz Defne ilçesindeki eğitim kurumlarından Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Irmak Karaali Türkiye ikincisi oldu.

Erzin’de Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde okuyan Esengül Çiftçi adlı öğrenci, yine AFAD ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Gençler ve Gönüller Yarışıyor “konulu resim yarışmasında, İl ve Akdeniz Bölge Şampiyonluğu arkasından Türkiye ikincisi oldu.

Hatay-Defne ilçesi öğrencisi Irmak Karaali ile Erzin Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Esengül Çiftçi’ye Türkiye ikinciliği ödülleri, önceki gün verildi. Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye ölçeğinde dereceler elde eden Hataylı iki kız öğrenciyi de kutladı.

Kullanılan mesajlarda; “Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz. Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz” ifadeleri yer aldı.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER