Salı, Nisan 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberAsi Nehri'ne Düşen Kadını Kurtaran Temizlik Görevlisine 1 Maaş İkramiye

Asi Nehri’ne Düşen Kadını Kurtaran Temizlik Görevlisine 1 Maaş İkramiye

Antakya Belediyesi Temizlik İşçisi Yusuf Günal, geçtiğimiz günlerde Asi Nehri‘ne düşen kadını kurtarmıştı. Antakya Belediyesi tarafından temizlik görevlisi Yusuf Günal’a 1 maaş ikramiye ödülü verdi.

Asi Nehri’ne Düşen Kadını Kurtaran Temizlik Görevlisine 1 Maaş İkramiye

Antakya Belediyesi Temizlik İşçisi Yusuf Günal, nehir kenarına halat yardımı ile inerek ve talihsiz bir şekilde Asi Nehri’ne düşen kadını kurtarmıştı.

Antakya Belediyesi’nden Hayat Kurtaran Temizlik İşçisine İkramiye Jesti

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve meclis üyeleri, belediye meclis toplantısında Antakya Belediyesi Temizlik İşçisi Yusuf Günal’ı tebrik ederek bir maaş ikramiye ile ödüllendirdi.

Antakya Belediyesi, “Hafta sonu talihsiz bir şekilde Asi nehrine düşen hanımefendiyi görüp yardımına koşmak sureti ile kurtaran temizlik işçisi Yusuf Günal’ı Başkan Yılmaz ve belediye meclis üyeleri tebrik etti. 07 Ocak 2020 tarihinde toplanan Antakya belediyesi meclisinde Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve meclis üyeleri tarafından göstermiş olduğu cesaretinden dolayı tebrik edilen Günal ekstra bir maaş ikramiye ile ödüllendirildi.” ifadesinde bulundu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER