Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberASKOM Toplantısında Öneri ve Şikayetler Değerlendirildi

ASKOM Toplantısında Öneri ve Şikayetler Değerlendirildi

Antakya´daki Davud-i Antaki toplantı salonunda, Hatay İl Sağlık Müdürlüğü tarafından her ay yapılan ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon) toplantısı gerçekleştirildi. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ebru Akçora, Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Dt. Gökçe Tuba Deniz, kamu ve özel hastanelerinin idarecileri toplantıya katıldı.

ASKOM Toplantısında Öneri ve Şikayetler Değerlendirildi

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü, “Müdürlüğümüz Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Emin Güler´in başkanlığında yapılan toplantıya; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ebru Akçora, Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Dt. Gökçe Tuba Deniz, kamu ve özel hastanelerinin idarecileri katıldı. İl içinde yapılan ambulans sevkleri, hastane acillerine yapılan müracaatlar ve acil vaka müdahalelerinin istatistiklerini Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Oğuz Ekinci tarafından sunulmasının ardından, öneri ve şikayetler değerlendirildi, plan ve programlar hazırlanarak tüm katılımcıların görüşleri alınarak toplantı sona erdi.” açıklamasında bulundu.

ASKOM Toplantısı Neden Yapılıyor?

Her ay olağan olarak yapılan ASKOM (Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon) toplantısı, Hatay İl Sağlık Müdürlüğü’nün Acil Sağlık Hizmetleri Yönetmeliği kapsamında ilde bulunan kamu ve özel hastaneler ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri arasında işbirliği ve koordinasyonun sağlanarak, daha hızlı ve etkin acil sağlık hizmetinin sunulması sağlanması amacıyla gerçekleştiriliyor.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER