Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelASTRONOMİ BİLİMİNİN DUAYENLERİ HATAY’DA BULUŞTU

ASTRONOMİ BİLİMİNİN DUAYENLERİ HATAY’DA BULUŞTU

 

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), bilimin, aydınlanmanın ve pozitif düşüncenin peşinden yürümeye devam ediyor.

 

Türkiye’nin aydınlık geleceğinin sanatla, kültürle ve bilimle örüleceğinin bilinciyle hareket eden ve akademik çalışmaları destekleyerek kentin gelişimine katkı sunan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ülkenin önemli bilim insanlarını Hatay’da buluşturdu.

 

Astronomi bilimine gönül vermiş birçok Profesör, Doçent, akademisyen ve öğretmen 25-27 Kasım tarihlerinde Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Astronomi Öğretmen Seminerleri’ne katılmak üzere Hatay’a geldi.

 

Harbiye Grand Boğaziçi Otel’de üç gün boyunca gerçekleşen seminerlerde Prof. Dr. Zeki Aslan, Prof. Dr. Dursun Koçer, Prof. Dr. Ethem Derman, Prof. Dr. Zeynel Tunca, Prof. Dr. Aysun Akyüz, Doç.Dr. Bülent Aslan, Doç. Dr. Memduh Sami Taner, Yrd.Doç. Nami Eren Beştepe, Tahsin Demirciler, Mert Koçer, Uğur İkizler gibi birçok bilim insanı ve öğretmenler astronomi ile ilgili bilinmeyenleri genç beyinlerle paylaştı.

 

Eğitmenler arasında yer alan Prof. Dr. Dursun Koçer, bu seminerlerin Hatay’da düzenlenmesinde emeği geçen ve kendilerinin en iyi şekilde misafir edilmesini sağlayan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER