Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiAtakaş'tan Örnek Coronavirüs Mücadelesi Açıklaması

Atakaş’tan Örnek Coronavirüs Mücadelesi Açıklaması

1109 kişiye istihdam sağlayan Atakaş Şirketler Grubu‘ndan örnek bir coronavirüsle mücadele açıklaması geldi. Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş, çalışanları işten çıkarmayacağını ve ücretlerinde indirime gitmeyeceklerini duyurdu.

Atakaş’tan Örnek Coronavirüs Mücadelesi Açıklaması

Atakaş, devletin sunduğu kısa çalışma ödeneğine de devlete yük olmamak için başvurmayacaklarını bildirdi.

Recep Atakaş’tan Coronavirüs Tedbirleri Açıklaması: “Çalışanların Maaşlarında İndirim Yapmayacağız”

Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş;

Küresel koronavirüs salgınına karşı milli dayanışmanın önemine vurgu yaparak salgın süresince tüm şirketlerimizde çalışanlarımızın işlerine devam edeceğini duyurdu.

Çin’in Wuhan kentinde başlayıp kısa sürede bütün dünyaya yayılan ve ülkemizi de etkileyen corona virüs salgınına karşı devlet ve millet olarak büyük mücadele sürecine girmiş bulunmaktayız.

Millet olmak iyi günde, kötü günde, kederde ve kıvançta birlikte olmak, milli dayanışma demektir. Bizler bu bilinçle, bu mücadele süresince yer almak amacıyla;

Her zaman Atakaş ailesinin bir ferdi olarak gördüğümüz tüm çalışanlarımızı, koronavirüs nedeniyle işinden ayırmayacağız, ücretsiz izne çıkarmayacağız
, maaşlarında hiçbir şekilde indirime gitmeyeceğiz.

Devletimizin ihtiyaç sahibi işletmeleri desteklemek amacıyla verdiği kısa çalışma ödeneğine devletimize yük olmamak için müracaat etmeyeceğimizi de tüm çalışanlarımıza duyuyoruz.

Bu zorlu süreci Atakaş grubu olarak yapacağımız fedakarlıklarla aşacağımıza inanıyoruz.

Ayrıca kendi hayatlarını hiçe sayarak, milleti bu virüs belasından kurtarmak için gece gündüz demeden çalışan ülke genelindeki tüm sağlık çalışanlarımıza bu mücadelede milletimize hizmet için fedakarca ve kahramanca görev yapan kamu özel tüm yetkili ve görevlilere Atakaş grubu olarak şükranlarımızı sunarız.

Saygılarımla Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı

Recep Atakaş”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER