Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"ATATÜRK İLKELERİNİN YILMAZ SAVUNUCUSU OLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

“ATATÜRK İLKELERİNİN YILMAZ SAVUNUCUSU OLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Geçtiğimiz hafta Dörtyol’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi 27. Dönem Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin, vefat eden hemşerilerimizin ailelerine taziye, hasta olan hemşerilerine de geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.
Önceki haftalarda vefat eden hemşerilerinin yakınlarını ziyaret ederek başsağlığı dileyen CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin, daha sonra Ziraat Yüksek Mühendisi, emekli eğitimci, eski İl Genel Meclisi ve Dörtyol Belediye eski Meclis Üyesi Ünsal Ateşoğlu’un ev kazası geçirerek rahatsızlanan eşi Hatice Ateşoğlu’nu ziyaret etti.
İyi bir Atatürkçü ve Cumhuriyet sevdalısı olan Hatice Ateşoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken; “Üzülerek şahit olmaktayız ki, yaşadığımız bu güzel ülkede Atatürk’ün ilkelerinden her gün biraz daha uzaklaşılmakta. Laik eğitim anlayışı yerine başka şeyler yerleştirilmeye çalışılmakta, Atatürk Milliyetçiliği yerine başka şeyler konmak istenmekte, Devletçilikten, Halkçılıktan uzaklaşıldı. Cumhuriyetin en temel kazanımları tek tek yok edilmek isteniyor. Sizlerden ricamız Türkiye Büyük Millet Meclisinin bir üyesi olarak lütfen Atatürk İlke ve İnkılapları ile Cumhuriyetimize sahip çıkın, onu koruyun ve kollayın. İlelebet yaşamasını istediğimiz bu ilkelerden çocuklarımızın uzaklaşmasına izin vermeyin.” dedi.
CHP Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin’de Hatice Ateşoğlu’nun görüşlerine sonuna kadar katıldığını belirterek; “Tam bağımsızlık yolunda ışığımız ve yol göstericimiz olan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yılmaz savunucuları olmaya devam edeceğiz. Laik eğitim anlayışının dışına çıkıldığı zaman yaşananları bu ülke çok acı şekilde tecrübe etti. Bu tecrübelerin tekrar yaşanmaması ve dersler çıkarılması için üzerimize düşeni harfiyen yapacağımızdan endişeniz olmasın. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarıyız. Mustafa Kemal Atatürk’ün çocukları heyecanlıdır, asildir, devrimleri benimsemiştir. Bahane üretmiyoruz çalışıyoruz. Mustafa Kemal aydınlığını her türlü zorluğa, engellemeye karşı yurdumuzun dört bir köşesine yaymak için yola çıktı. O ışık Mustafa Kemal Atatürk’ün ALTI OK’udur. Zorlukların üstesinde aydınlanma ışığımızla ALTI OK’umuzla geleceğiz. Bu nedenle Ata’mızın Gençliğe Hitabesini ve Bursa Nutkunu özümsedik.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER