Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelATIÇ:BAŞKAN SAVAŞ’IN İMZA KAMPANYASI TAMAMEN ALDATMACA

ATIÇ:BAŞKAN SAVAŞ’IN İMZA KAMPANYASI TAMAMEN ALDATMACA

AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, geçtiğimiz gün Mazman Medya Radyo Programının canlı konuğu oldu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Başkan Atıç,HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın teşvik için sürdürdüğü imza kampanyasının tamamen bir aldatmaca olduğunu belirterek “başkan yarın çıkacak Hatay da arkamda 500 bin kişi var demeye başlayacak “dedi.önümüzde ki günlerde yapılması beklenen kongrelerle, 15 temmuz gecesi yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu. İlçe kongrelerinin Ağustos ayının sonunda başlayacağını vurgulayan Başkan Atıç, milletin tamamını kucaklayan teşkilatlanmalar düşündüklerinin altını çizdi.
Radyo programına konuk olan AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç kongre süreci ile şunları söyledi:
“26 Ağustos’da İlçe kongrelerinin başlayacağını belirten Atıç konuşmasında “kongre süreci genel merkezimiz tarafından 3 Temmuz süreci ile birlikte başlatmış bulunmaktayız. Kongre sürecinde ilk etapta belde kongreleri, akabinde ilçe ve il kongreleri ile devam eden bir süreci yaşayacağız. Tabi Hatay’da belde olmadığı için ilçe kongreleri süreci başlayacak. İlçe kongreleri ile ilgili resmi delege süreci hemen hemen tamamlandı. Ağustos ayının son haftası ile birlikte 4 ilçemizden başlayarak 26 ağustos Samandağ ve Kumlu, 27 Ağustos’da Payas ve Arsuz ilçelerimizin kongreleri gerçekleşecek. Bayramdan sonrada daha güçlü 2019’un yapısına oturtabileceğimiz çalışma temposunu ve heyecanını kaldırabilecek dinamik ilçe teşkilatları düşünüyoruz. Cumhurbaşkanımızın verdiği mesaj gibi milletin derdi ile dertlenen, milletin tamamını kucaklayan teşkilatlar kuracağız. Yönetim kurulu üyeliği vatandaşın dertleri ile dertlenmeyi kendine birinci vazife edilenlerin bulunduğu bir halde olmalı. Eylül, Ekim ve Kasım ayının ortalarına doğru kongrelerimizi tamamlamış olacağız” dedi.
AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç kendisinin İl Başkanlığı ile ilgili olarak parti içerisinde ve parti dışında çok ucuz yaklaşımlarla yıpratılmak istendiğini belirterek “yaklaşık 10 yıldır parti de temsili görev icra ediyoruz. Bu süreç içerisinde türlü türlü dedikodular, çelme takmalar, ayak kaydırmalar ve buna yönelik çalışmaları gördük geçirdik. O onu demiş, bu bunu demiş gibi sözlere kafa yorarsak 2 adım yol gidemeyiz. Bir takım görevlere talip olanlar, parti içerisinde ve parti dışında da vardır. Parti dışında ya bunu egale edersek daha pasif birini getirirsek en azından yaptıklarımızı kamufle ederiz diye düşünenler var. Parti içinde görünüp fitne üreten mekanizmalar ise hesaba hareket etti. 2019’da belediye başkanlığı, milletvekilliği var. Siyaset içerisinde hesabi davrananların ‘Ahmet Atıç’ın olduğu yerde seçilme ihtimalim yok’ düşüncesi ile ‘şimdiden platformumu oluşturmam lazım’ gayesi ile ‘bunun gitmesi lazım’ diye çok ucuz, çok basit bir yaklaşımdır.
Gerçekten kendilerini bir saldırı içerisinde olduklarını zannediyorlar. Gazetecilik mesleğini gerçekten hakkı ile yapan, evine helal ekmek götürmek derdinde olan gazeteci arkadaşları tenzih ederim. Ama bu mesleğin içerisinde yer aldığını bazı zevatlar, serseriler, kendini bilmezler siyaset kurumundan, STK’lardan, iş adamlarından nerede ne bulurlarsa hemen bir vampir gibi kan emme politikasını güden kendilerine böyle bir yol çizen tipler var. Bunlarla ilgili bu güne kader boyun eğmedik eğmeyeceğiz de. Çünkü bizler partimizi suiistimal ettirecek hareketler içerisine giremeyiz” dedi.

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi neler yaşandığına da değinen Başkan Atıç şu ifadelere yer verdi: “bizde 15 Temmuz gecesi ilk etapta ne olduğunu anlayamadık. Genel merkezimizin bize bir takım uyarıları oldu. İlk mesajı 23:15 civarında 140 bin üyemize gönderdik. Artık milletimizin sokağa çıkması lazımdı. İlk ulaşabileceğimiz kitle olarak üyelerimize mesaj gönderme gereği duyduk. Biz gözümü kırpmadan tereddüt etmedik o akşam. Bende o anda Antakya’da değil, Arsuz’da idim. Tabi yolda ne olur olmaz, sonuçta ilk alınacak kişilerdeniz. Ama tabi bunu düşünmüyorum, teşkilatımın, milletimin yanında olmak istiyorum. Dönemim Hatay Valisi Ercan Topaca ve Hatay İl Emniyet Müdürü’de o gece şehir dışındaydı. O anlarda vatandaşın muhatap olabileceği tek kişi bizler vardık. Tüm vatanseverlerimiz o gece AK Parti Hatay İl Başkanlığı önünde toplandı. Daha sonra orada bir konuşma yapılması gerektiği söylendi. O anlarda bir planımız da yok, aklımıza ne gelirse onu hayata geçiriyoruz. O gece içtenliğimizin en dorukta olduğu anlarda canı gönülden konuştum. 20 dakika sonrada Cumhurbaşkanımızdan aynı sözleri duyunca çok mutlu oldum. Daha sonra günlerce demokrasi nöbeti tutuldu. O günden bu yana kadar o hainlerle mücadele ve arınma süreci devam ediyor” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER