Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunATO Konteyner kente çözüm bulunsun

ATO Konteyner kente çözüm bulunsun

Çay mahallesi ATO konteyner kentte depremde şubeleri yıkılan 2021 Tüm Emekliler Sendikası İskenderun şubesine verilen konteynerlerine yine hırsız girdi.

Pencereyi açarak girilen konteynerde Sendika evrakları ile içeride bulunan kırtasiye, çaydanlık ve taşınabilen tüm malzemeler çalındı. Geçtiğimiz yılın Kasım ayından bu yana konteyner kentte yer verilen esnaf ve sivil toplum kuruluşlarının yer aldığı bura da önce su basması,daha sonra hırsızlıklarin artmasından dolayı mağdur olan esnaf ve STK kuruluşları defalarca İskenderun kaymakamlığına bildirimde bulunmasına rağmen bu magduriyetlere bir çözüm bulamadı

Gectigimiz Şubat ayında Ato konteyner kentteki esnaflara başka yerlerde yer veren kaymakamlık malesef ATO konteyner kentteki i STK lari başka yere taşımayıp adeta kaderine terk etti.

Burada barinmaya devam eden Tüm emekliler Sendikasi daha önce yaşanan hissizlik tada gerekli yerlere baş vurdu.Ne yazık ki bu kez de yine bir hirsizliga maruz kalan şube başkanı Mustafa Çankaya “artık yeter İskenderun kaymakamımız bize bir çare bulsun ve güvenli bir yere taşınmamızı sağlasın.

Üyelerimizin ve dostlarımız sayesinde kurduğumuz büromuzun önce depremde her seyimizi yitirdik,yine üye ve dostlarımız sayesinde yeniden eşyalarımızı alıp yerlestigimiz Ato konteyner kentte önce su basmasi,sonra elektirik kablolarinin çalınması akabinde konteynerlerin içine giren hırsızların eşyalarımızı çalması sonucu yine mağdur olduk.

Son hırsızlığın Uzerinden 2 ay geçmeden yine aldığımız eşyalarımız 1 Nisan gecesi tekrar calindi.Artik bunaldik.burada şimdi sadece 10 civarı barınan STK şubeleri bu hırsızlıklardan bıktı.yetkililerin çözüm bulamaması da çaresizliğimizi katladı.Son olarak Kaymakamımızdan bizim ugradigimiz bu mağduriyete bir çözüm bulmasını bekliyor ve rica ediyoruz.“dedi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER